23948sdkhjf

Ny Valmont SM-direktør ændrer strategien: Vil have fuldt fokus på vind

Når man går rundt på den store fabrik, er det tydeligt, at produktionen af vindmølletårne allerede er dominerende hos Valmont SM ved Rødekro. Flere af hallerne er dedikeret til at valse de store stålplader runde og svejse dem sammen til vindmølletårne. Udenfor ligger de hvide tårne på lange rækker. Her bliver de monteret med kabler og stiger, så de er klar til at blive leveret.

Men Valmont SM, der i sin tid hed Sønderjyske Maskinfabrik, har også produceret en række andre store stålkonstruktioner. Der er nærmest ikke grænser for, hvad Valmont SM har bygget i stål gennem årene. Store trykbeholdere, varmevekslere, højspændingsmaster, gangbroer og færgeklapper er bare nogle af de produkter, som Valmont SM har produceret.

Men nu er det tid til et strategisk skifte. Valmont SM skal strømlines i langt højere grad og satse benhårdt på serieproduktion at store komponenter til vindmølleindustrien. Det drejer sig især vindmølletårne, men også rotorhuse og andre større komponenter er interessante for Valmont SM.

- Vi skal koncentrere os om det, som vi er bedst til, forklarer den nye direktør for Valmont SM, Niels Brix, der vil skære andre ting væk, så der er fokus på det vigtigste, at klare sig godt som leverandør til de store producenter af vindmøller.

- Det er en del af Valmont SM’s DNA at producere store komponenter til vindmølleindustrien. Vi har en lang track record med vores kunder, der taler for sig selv, forklarer Niels Brix om, hvorfor det er oplagt for Valmont SM at gå den vej.

Du kan læse artiklen i sin fulde længde hos Energy Supplys søstermedie Jern- og Maskinindustrien.

Bemærk at det kræver abonnement.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.159