23948sdkhjf

Ny direktør i facade- og solfirma: Vil holde sig mindst et skridt foran markedet

Mads Røge har fra årsskiftet taget over som ny adm. direktør for Komproment, der leverer tag- og facadeløsninger.

Den nye topchef kommer til at gå i spidsen på en vækstrejse, hvor Komproment som brand vil vise sine bæredygtige produkter frem på eksportmarkeder. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse. 

Mads Røge har en baggrund i Forsvaret og har tidligere været udsendt til Balkan. Han er uddannet speditør, og har en bachelor i ledelse, som er hans helt store interesse. Allerede som 18-årig fik Mads Røge den første erfaring indenfor facadebranchen med et ophold i Tyskland i en virksomhed med fokus på facadesystemer i glas og aluminium.

Firmaets mand

Bag navnet Komproment gemmer sig ventilerede facader og tage i skærmtegl, beton eller skifer. Firmaet, der har til huse i Svenstrup ved Aalborg, har i de senere år taget et stort spring fremad ved at gå all-in på bæredygtighed og dokumentation for produkternes klimaaftryk. 

Den satsning og succes har virksomhedens nyudnævnte adm. direktør Mads Røge i høj grad været med til at præge. Han har i de sidste 10 år siddet i bestyrelsen for Komproment og er dermed rekrutteret til topposten fra egne rækker. I en årrække har han haft ansvar for logistik, personale og de værdier, som kendetegner virksomheden. 

– Jeg kender virksomheden og kan fortsætte med at udvikle Komproment som brand for bæredygtige og ventilerede facader og tagløsninger. Alle i virksomheden har været med til at opbygge vækstpotentialet, og vi har set rigtigt i forhold til meget tidligt at arbejde med at levere dokumentation af bæredygtighed i hver en sammenhæng, siger Mads Røger i pressemeddelelsen og fortsætter: 

– Vi skal fortsætte med at være mindst et skridt foran markedet, og dermed stå stærkt i den danske og internationale konkurrence. 

Mads Røge vil som ny direktør videreføre virksomhedens eksportfokus, der nu også omfatter etablering af landekontorer. Sverige er åbnet i 2021, og i løbet af 2022 håber den nye topchef, at firmaet kan etablere sig i Tyskland og dernæst Norge. 

Stifterne fortsætter 

Komproment blev stiftet i 1999 af tre venner, Niels Heidtmann samt Jan og Kim Kristensen, hvoraf de to sidstnævnte er brødre. De er alle fortsat en del af dagligdagen med hver deres ansvarsområde.

– Vi har haft Mads Røge med os næsten hele vejen. Han har været i virksomheden i 17 år, så vi ved, at vi får en dedikeret direktør, der skaber udvikling gennem samarbejde. Han kender vores produkter, vores kunder og leverandører og har været med til at præge den grønne produktlinje, som har gjort os til markedsleder, siger Niels Heidtmann, der sidder som eksportdirektør, stifter og medejer af Komproment.  

Komproment havde et overskud på 8,8 mio. kr. før skat og et bruttoresultat på 19,2 mio. kr. ifølge senest offentliggjorte årsrapport, der dækker 2020.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094