23948sdkhjf

Topchef Jørgen Wisborg planlægger exit: Stopper hos OK til foråret

Efter 17 år som den ledende skikkelse i OK har Jørgen Wisborg valgt at fratræde sin stilling som CEO i energiselskabet til foråret 2022. Wisborg, som allerede nu besidder en række bestyrelsesposter både i og uden for OK-koncernen, vil fremover dedikere sin tid til bestyrelsesarbejde.

Det oplyser OK i en pressemeddelelse. 

- Efter 25 fantastiske år i OK og en dåbsattest, der peger på 60 år, ønsker jeg at hellige mig bestyrelsesarbejde. OK er i topform, og det er et godt tidspunkt at gøre plads til nye kræfter og fornyede perspektiver, siger Jørgen Wisborg.

Store sko

Flemming Rasmussen, bestyrelsesformand i OK a.m.b.a. ærgrer sig, men respekterer beslutningen og pointerer, at OK med Jørgen Wisborg i spidsen har udviklet sig enormt og positioneret sig som en innovativ og konkurrencedygtig aktør på energimarkedet.

- Det bliver nogle store sko, som skal fyldes ud. Jørgen Wisborg har ydet en aldeles fremragende indsats i de 17 år, han har været ved roret. I den periode har OK udviklet sig fra at være et olieselskab til i dag at være et bredt funderet energiselskab med en nøglerolle i den grønne omstilling, siger Flemming Rasmussen og tilføjer:

- OK-koncernen oplever enorm vækst og har aldrig stået stærkere, og det har Jørgen Wisborg naturligvis en stor andel i. OK er i dag Danmarks førende leverandør af energi til bilistmarkedet og investerer i disse år et trecifret millionbeløb i e-mobilitet. Der skal derfor lyde en stor tak til Jørgen.

Rekordresultater

Hovedpersonen selv er stolt af at have været en del af OK og OK's positive udvikling i en årrække, og han glæder sig over at kunne overdrage en virksomhed, der står stærkt, og som de senere år har leveret rekordresultater.

- OK er en virksomhed med en stærk vinderkultur og en sammenhængskraft ud over det sædvanlige. Det er jeg stolt af at have stået i spidsen for. Og så har selskabet vokset sig stort og er i dag en væsentlig aktør på energimarkedet, og der investeres massivt i den grønne omstilling, siger Jørgen Wisborg.

Bestyrelsen igangsætter nu en proces for at finde Wisborgs efterfølger. Jørgen Wisborg er indstillet på at blive på posten, indtil en afløser er på plads. Det forventes at blive i foråret 2022.

Læs mere om: OK
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078