23948sdkhjf

Ny CEO skal gøre nordjysk producent til verdens førende

Det er en erfaren specialist, der efter sommerferien indtager direktørstolen i den nordjyske vækstvirksomhed, Green Instruments.

Morten Brandborg, administrerende direktør for Wärtsilä Danmark igennem 10 år, skal fra 1.september overtage rorpinden efter Oluf Sigh, der fortsætter i bestyrelsen. Det fortæller Green Instruments i en pressemeddelelse.

- Vi har været gennem nogle meget ekspansive år og har set omsætningen gå fra beskedne 30 millioner kroner til mere end en kvart milliard sidste år. Vi ser imidlertid ikke nogen grund til, at Green Instruments ikke kan fortsætte væksten, og derfor er vi meget tilfredse med, at vi har kunnet tiltrække en så erfaren branchespecialist som Morten Brandborg. Han har skabt stor vækst i Wärtsilä Danmark, og vi føler os overbeviste om, at han er den rette person bag rorpinden i Green Instruments’ fortsatte vækstrejse, siger bestyrelsesformand i Green Instruments, Karsten Ries.

Green Instruments:

Skibsfarten har siden 2020 skullet reducere udledningen af svovl og andre partikler og ikke mindst måle og dokumentere den reducerede udledning. 

Det kræver særlige målesystemer til de scrubbere, der sidder i skibenes skorstene. 

Green Instruments har specialiseret sig i at udvikle disse målesystemer.

Den nordjyske producent af måleinstrumenter til emissionskontrol, vand- og gasanalyser i skibsindustrien, Green Instruments, er vokset med noget nær raketfart de seneste år.

Det er et planlagt direktørskifte, der nu effektueres og den nye CEO ser frem til udfordringerne.

- Jeg har haft næsten 10 gode år i Wärtsilä, men jeg ser meget frem til at indfri forventningerne om endnu større vækst i Green Instruments. Vi har nøglen til en grønnere skibsfart på verdensplan og sidder allerede på halvdelen af verdensmarkedet. Potentialet er dog så stort og uudtømmeligt, at vi med den rette strategi og de rigtige folk kan blive verdens største på området inden for en årrække. Det glæder jeg mig meget til at stå i spidsen for, siger Morten Brandborg.

Green Instruments har på få år tredoblet antallet af medarbejdere og omsatte sidste år for over en kvart milliard. Virksomheden sælger i dag sine løsninger globalt via selskaber i Danmark, USA og Singapore.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094