23948sdkhjf

Renovering af muffer og tråde går hånd i hånd med social ansvarlighed

Trekantsområdets Transmissionsselskab (Tvis) og Logstor indgår en helt ny type partnerskabsaftale, der sætter fokus på social ansvarlighed. Det sker ud fra ønsket om øget engagementet i lokalsamfundets udvikling og et ønske om at skabe flere arbejdspladser.

- Tvis’ bestyrelse har godkendt, at vi fremover kan indføre Partnerskabsaftaler med vores leverandører, som er et nyt initiativ, der bygger på frivillighed, åbenhed, respekt og tillid. Vi indgår en klassisk rammeaftale med Logstor om renovering af muffer, tråde og fastspændinger over to år med mulighed for forlængelse to gange. Samtidigt forpligter vi os sammen til at skabe flere arbejdspladser generelt, og i det her tilfælde i Logstor’s lokalområde, siger vedligeholdschef hos Tvis, Tommy Hermann.

To formål

Tvis’ Partnerskabsaftaler har to formål. Parterne forpligter sig til at gøre noget aktivt for det generelle arbejdsmarked, for eksempel ved at oprette praktikpladser eller aktivering af borgere, som er udenfor jobmarkedet. Samtidig forpligter partnere sig til tage initiativer til gavn for lokalområdet.

- Tvis har i forvejen ansat to på flex-ordning, hvilket har været en stor, faglig gevinst for os. Og vi understøtter Maskinmesterstuderende med eksamensprojekter og praktikophold. En aftale som denne med Logstor gør, at vi kan bidrage endnu mere, siger Tommy Hermann.

Praktikpladser og løntilskud

Partnerskabsaftalens konkrete indsatser kunne være dialog mellem Logstor og lokalområdets jobcenter, oprettelse af ordinære praktikpladser, løntilskudsjob, fritidsjob og andre sociale tiltag, der kan øge beskæftigelsen og styrke udviklingen af lokalområdet.

- Logstor er glade for at indgå denne flerårige rammeaftale for muffe- og trådrenovering, som er en vigtig faktor indenfor asset management, siger Troels F. Hansen, Service manager ved Logstor Fredericia og tilføjer:

- Vi er i særdeleshed glade for at bidrage til at forlænge levetiden på Tvis’ ledningsnet, og ikke mindst være med i en ny Partnerskabsaftale, som sætter fokus på social ansvarlighed og engagement i lokalsamfundet.

Tvis har har også indgået en rammeaftale på anlægsarbejde med entreprenørfirmaet CJ A/S. Også her er der fokus på social ansvarlighed er fremhævet.

Artiklen er en del af temaet Magasinet Forsyning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109