23948sdkhjf

Efter tre års hårdt arbejde: True Energy opkøbt

Den danske green tech-virksomhed True Energy er blevet købt af leverandør af integrerede løsninger til energistyring, Landis+Gyr.

Landis+Gyr AG leverer fleksible løsninger, der blandt andet hjælper forsyningsselskaber med at løse deres komplekse udfordringer inden for Smart Metering, Grid Edge Intelligence og Smart Infrastructure.

True Energys løsninger til intelligent, automatisk udnyttelse af elektricitet i forskellige sammenhænge, såsom til opladning af elbiler, når strømmen er billigst og mest klimavenlig, komplementerer Landis+Gyr AG portefølje og deres vision om at manage energy better, skriver parterne i en pressemeddelelse.

- True Energy er grundlagt ud fra en vision om at løse de udfordringer og frustrationer, der omgiver optimering af energiforbrug og elbiler ved at tilbyde en løsning, der gør vores kunder i stand til at minimere elforbrugets klimamæssige og økonomiske indvirkning, siger Charlotte Blou Sand, grundlægger af True Energy, og fortsætter:

- Vi er begejstrede over at blive en del af Landis+Gyr, og ser frem til at støtte endnu flere kunder på deres vej mod at nå ambitiøse CO2-målsætninger.

100 procent for millioner

Landis+Gyr har opkøbt 100 procent af aktiekapitalen i True Energy for et ikke oplyst et-cifret millionbeløb i USD.

- Vi er glade for at kunne offentliggøre købet af True Energy, som komplimenterer vores portefølje ved at udvide vores kapacitet inden for intelligent infrastruktur og tilbyde vores kunder en unik løsning til at løse udfordringer relateret til elnettets infrastrukturs støt stigende kompleksitet. Vi forventer at kunne drage fordel af de stærke vækstmuligheder forbundet med elbiler og ekspandere fra de nordiske lande til resten af Europa, og samtidig gøre brug af vores eksisterende kundebase til at accelerere adgang til teknologien såvel som udvide vores tilbud til andre områder, siger Werner Lieberherr, Chief Executive Officer hos Landis+Gyr.

Landis+Gyr er allerede involveret i pilotprojekter i Storbritannien, såsom SmartSTEP-projektet, der bringer intelligent elbil-opladning til gader i boligområder samt proof-of-concept-aktiviteter i Frankrig.

Fortsætter som før

Fra starten har True Energys vision været at styrke forbrugernes muligheder for at bruge elektricitet på smartere måder. Ud over automatisk, intelligent opladning af elbiler har virksomheden udviklet en række andre løsninger såsom applikationer, der kan kontrollere smart home-enheder. Yderligere projekter er under udvikling, og sammenslutningen med Landis+Gyr inkluderer potentialet for at accelerere disse initiativer.

Salgsaftalen med Landis+Gyr skaber muligheder for fortsat international udvidelse såvel som integration og udvikling af løsninger og services.

Som en del af Landis+Gyr vil True Energy fortsætte med at drive virksomheden med eksisterende struktur, ledelse, medarbejderstab, løsninger og partnerskaber. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093