23948sdkhjf

True Energy indgår første svenske samarbejdsaftale

True Energy har underskrevet en ny aftale med det svenske energiselskab Kraftringen Energi, som er det femtestørste energiselskab i Sverige.

- Kraftringens tankegang og fokus på den grønne omstilling, såvel som den rolle, teknologier som elbiler spiller i den succes, gør dem til et glimrende match for True Energy. Aftalen er fremragende nyheder for alle, der ønsker at støtte vedvarende energi gennem deres EV, siger Charlotte Blou Sand, grundlægger og administrerende direktør for True Energy,

Sammen vil de to selskaber tilbyde True Energys løsninger til intelligent, automatiseret opladning af elektriske køretøjer (EV) til Kraftringens kunder i hele Sverige.

Derudover vil Kraftringen kunne drage fordel af True Energys løsninger til automatiseret stop i korte perioder og derpå følgende genstart af opladning, når det er nødvendigt. Derved hjælper elbiler med at balancere elnettet og giver lavere omkostninger for både forsyningsselskaber og forbrugere.

- Det er vigtigt for Kraftringen at sætte vores kunder i stand til at optimere deres elforbrug. Det gælder både for deres egen pengepung, for miljøet og for at hjælpe med at løse energibehovet i vores region. Intelligente og automatiserede løsninger som True Energys er afgørende for omstillingen af energisystemet, og vi er derfor meget glade for partnerskabet, som vil støtte os i vores bestræbelser på at udvide og udvikle tilbud til kunderne, siger 
Olle Eliasson, Head of Strategy, Innovation and Sustainability i Kraftringen.

Det nye partnerskab er True Energys første med et svensk forsyningsselskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078