23948sdkhjf

Næstved Fjernvarme tager fat på hundredevis af konverteringer

Næstved Fjernvarme begynder at lægge fjernvarme i Åderup kvarteret og en del af Sydbyen fra næste år.

Næstved Fjernvarme havde nemlig pr. 30. november modtaget underskrevne fjernvarmeaftaler fra mere end 60 procent af området i Åderup kvarteret og en del af Sydbyen.

I alt har 1.141 husstande og virksomheder i området fået tilbudt fjernvarme. Af dem har 793 den 30 november underskrevet aftaler om at få leveret fjernvarme, når rørene er etableret.

De 60 procent tilslutning til fjernvarme er beregnet ud fra hvor mange kvadratmeter, der er tilmeldt, skriver Næstved Fjernvarme i en pressemeddelelse.

I øjeblikket er Næstved Fjernvarme ved at være færdig med udvidelsen af fjernvarme i Grimstrup-området. Her har næsten 70 procent meldt sig til – og der kommer løbende flere tilmeldinger.

 - Vi er oprigtigt glade og taknemmelige for den varme modtagelse vores tilbud om fjernvarme har fået i de områder, som aldrig har haft fjernvarme før. Vi glæder os til at gå i gang fra april næste år i Åderup og  en del af Sydbyen, siger direktør, Jens Andersen.

Udvidelsen af fjernvarmen til de nye områder bliver efter den nuværende plan etableret i tre etaper fra april 2021 til april 2022.

Projektet er et led i en større udrulning af fjernvarme i Næstved, hvor Næstved Fjernvarme over de næste 4-8 år skal konvertere 1.700 ejendomme fra naturgas til fjernvarme.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078