23948sdkhjf

Get Through Power tager kampen op

Ingen af de danske elselskaber bød ind, da Get Through Power fredag svingede hammeren over den første danske el-auktion for private forbrugere. Nu blæser direktøren til kamp for øget konkurrence.
- Vi afholdt vores første fællesauktion i fredags, over 170.000 kWh fordelt på 52 forbrugere. 52 forbrugere, der arrogant blev ignoreret af samtlige 29 danske elselskaber og foreviget på TV2, fortæller direktør Hanne Kjærskov om fredagens oplevelse, der har efterladt en følelse af afmagt hos hende, selvom hun ikke sådan lader sig kyse.

- Det er selvfølgelig ikke værre, end vi gør det igen på fredag - denne gang med endnu flere forbrugere. Vi har hverken tabt hovedet eller humøret, fortæller hun og afslører, at hun har været i kontakt med både Forbrugerstyrelsen og Konkurrencestyrelsen.

Årsagen er som nævnt, at ingen af landets mange elselskaber bød ind, da hun og virksomheden Get Through Power fredag afholdt den første fællesauktion over elpriserne til danske forbrugere.

Overraskelse over udeblivende bud
Get Through Power har ellers i et par år haft succes med auktion til fordel for virksomheder og offentlige institutioner. Og måske også derfor kommer det i nogen grad bag på Hanne Kjærskov, at man fredag blev ignoreret.

- Vi kan jo se at nogle elselskaber var online, da vi afholdt auktionen, så det undrer mig da meget at ingen har budt, fortæller hun, og oplyser at hun allerede igen fredag kræver en pris fra elselskaberne.

- Hvis vi stadig bliver ignoreret, gør vi det igen og igen og igen. Med flere og flere og flere forbrugere der nægter at være degraderet til passive malkekøer, men kræver at blive behandlet som kunder, siger Hanne Kjærskov.

Stor opbakning fra forbrugerne
Efter at have sendt en mail ud til de 52 forbrugere, der måtte gå tomhændede fra auktionen i fredags, har Hanne Kjærskov og Get Through Power ikke modtaget andet end opbakning og positive tilkendegivelser.

- Vi har fået rigtig mange mails, hvor folk skriver, at de støtter os og står bag os, fortæller Hanne Kjærskov, der på råd fra Forbrugerstyrelsen nu arbejder på, at flere kunder med på vognen.

Hun kan allerede nu fortælle, at den nye auktion fredag vil være for mindst 122 forbrugere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079