23948sdkhjf

Medie: Ansat fyret fra vandvarmerselskab efter kritik af kerneprodukt

Det stormombruste, børsnoterede selskab Waturu, som blandt andet har skabt sin forretning omkring en elektrolysedrevet vandvarmer, der dog efter halvandet år stadig ikke har manifesteret sig til et salgbart produkt, er igen kommet i mediernes søgelys. 

Ifølge Finans reagerede en medarbejder tidligere i år på, at ledelsen - efter hans mening - oversolgte effekten af et produkt, som skulle kunne rense vandet i dambrug for bakterier, og som produceres i Waturus datterselskab Aquaturu.

"Med den form for overpositiv kommunikation, markedet er blevet præsenteret for, anser jeg virksomheden for at agere uhensigtsmæssigt og for at bevæge sig meget tæt på, hvad der kan forsvares overfor myndighederne," skrev medarbejderen i en mail til Waturus adm. direktør, Toke Reetz, hvorefter han blev fyret og fritstillet samme dag.

Til Finans forklarer Toke Reetz, at fyringen skete på baggrund af, at pågældende medarbejder ikke løste sine arbejdsopgaver, og at han ikke havde forståelse for, at virksomheden havde behov for kapital til salg, produktion og løbende drift.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078