23948sdkhjf

Get Through Power udvider auktions-konceptet

Auktionshuset Get Through Power er gået i luften med et nyt koncept, der skal sikre private elkunder den billigste kWh-pris. Direktør Hanne Kjærskov melder om stor interesse.
Med en to-siders reportage i dagens Jyllandsposten og et billede af Hanne Kjærskov på forsiden, må man sige, at auktionshuset i Hinnerup Get Through Power har formået at komme ud over rampen med sit nye tiltag: Fællesauktion - Online auktioner, der skal sikre kunderne den billigste kWh-pris.

Dermed har Hanne Kjærskov udvidet butikken til også at omfatte private forbrugere, fra de seneste to år at have haft målrettet fokus mod erhverv og offentlige institutioner med forbrug over 100.000 kWh.

Læs: Auktionshus sikrer offentlige myndigheder adgang til billig strøm

Udfordrer liberaliseringen af elmarkedet
Get Though Power og Hanne Kjærskov går dermed til kamp for en fair og konkurrenceudsat pris til de danske forbrugere. Og det er på tide, mener direktøren.

- Det er på tide, at liberaliseringen af el-markedet bliver udfordret til forbrugernes fordel, siger direktør Hanne Kjærskov, der allerede mærker stor interesse for konceptet.

- Jeg har allerede talt med indtil flere forbrugere i dag, der har interesse i at deltage i den første auktion, fortæller hun til Energy Supply.

Første auktion fredag
Konceptet går ud på, at man samler forbrugernes elforbrug i puljer, der således udbydes via auktioner på nettet. Og med den store interesse kan Hanne Kjærskov se, at den første auktion ikke lader vente på sig.

- Vi forventer, at afholde første auktion fredag. Det kan det sagtens bære, fortæller hun efter at have kastet et blik på antallet af tilmeldte til auktionen og kWh-mængderne.

Resultatet af auktionen gælder 6 måneder frem, hvor der så kan foretages en ny auktion.



Hvis du synes godt om denne artikel, er du velkommen til at tilkendegive det på Energy Supplys facebook-profil: http://www.facebook.com/pages/Energy-Supply/323962707627127
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094