23948sdkhjf

Vattenfall mander op til support på Kriegers Flak

I dag begynder medarbejdere på Vattenfalls servicefacilitet på Klintholm Havn supportfunktionen af Kriegers Flak. Kriegers Flak bliver Danmarks største havvindmøllepark, når den står færdig i 2021. 

- Vi er allerede nu i gang med at ansætte de første ti-tolv medarbejdere. Jeg forventer, at vi vil beskæftige over dobbelt så mange, når vi er i fuld gang i sommeren 2021, når man også medtager dem, der håndterer bådene til og fra Kriegers Flak. Det er primært elektriske og mekaniske montører, der vil komme til at bemande stationen, siger Morten Skouboe, Vattenfalls servicechef for supportfunktionen på Klintholm Havn.

Samlet set regner Vattenfall med at kunne beskæftige 30 medarbejdere på Klintholm Havn.

- Jeg er glad for, at vi nu så småt kan begynde på vores service og supportfunktioner fra KlintholmHavn. Det er et tydeligt tegn på, at vi er gået ind i den sidste fase i byggeriet af Danmarks næste og største havmøllepark, siger Morten Skouboe.

Vattenfalls servicefacilitet på Klintholm Havn skal være base for den tekniske service og support af møllerne, samt lager for de mange forskellige service- og reservedele, der bliver brugt til møllerne ude på Kriegers Flak.

Dertil kommer et kontor med administration og ledelse, samt den løbende håndtering af havvindmølleparkens drift.

Når Kriegers Flak er færdigbygget i slutningen af 2021, vil det være Danmarks største havmøllepark med en kapacitet til at dække det årlige elforbrug for cirka 600.000 danske husstande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125