23948sdkhjf

Lyngby-Taarbæk Forsyning henter ny direktør i olie-gasbranchen

Tilbage i januar aftalte bestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Forsyning  den mangeårige administrerende direktør Per Plannthin, at han skulle forlade posten.

- Det er en fælles vurdering, at dette er en ny fase for virksomheden. Lyngby-Taarbæk Forsynings bestyrelsesformand og Per Plannthin har derfor i gensidig forståelse og enighed aftalt, at Per Plannthin fratræder som administrerende direktør, har selskabet tidligere oplyst selskabet. 

Bestyrelsen valgte i den forbindelse at indsætte direktør for økonomi og administration Marianne Taanum Bak som konstitueret direktør, indtil der var fundet en afsløser for Per Plannthin.

Ham har man så fundet nu.

Det bliver Flemming Horn Nielsen, der nu kan sætte sig til rette i direktørstolen hos forsyningsselskabet.

Han skifter i den forbindelse olie og gas ud med vand, spildevand og affald. Har har i det meste af sin 30-årige karriere abrejdet som leder hos både Dong Energy og Mærsk.

- Jeg var nået til et punkt, hvor jeg gerne ville stifte kendskab til en anden branche. Og da chancen tilbød sig i Lyngby-Taarbæk Forsyning, tøvede jeg ikke med at gribe den. Hver dag spiller forsyningen en vigtig rolle for alle i Lyngby-Taarbæk, og vores arbejde er en forudsætning for vækst og fortsat udvikling af kommunen. Klimaforandringerne giver nogle meget konkrete udfordringer, som vi skal handle på, og i det hele taget er der mange spændende opgaver i både drift og udvikling. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet med at gøre Lyngby-Taarbæk Forsyning til en endnu bedre virksomhed til glæde for Lyngby-Taarbæk, siger Flemming Horn Nielsen.

Flemming Horn Nielsen har studeret på DTU, er uddannet civilingeniør, og bor i Holte, så han kender Lyngby ganske godt og har med egne ord 'stort fokus på den udvikling, der sker i byen'.

En erfaren leder
Det er  altså en erfaren leder, der fremover skal stå i spidsen for byens forsyningsselskab.

- I ansættelsesudvalget har vi lagt vægt på, at vores nye direktør skal have solid ledererfaring, strategisk blik, gode kommunikationsevner og visioner for, hvordan Lyngby-Taarbæk Forsyning udvikler sig yderligere – ikke mindst i en tid, hvor klima og bæredygtighed er en vigtig dagsorden, siger Peter Linde, der er bestyrelsesformand i Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S.

Bestyrelsesformanden ser frem til arbejdet med den nye direktør.

- Lyngby-Taarbæk Forsyning blev stiftet for 11 år siden. I de år har medarbejderne ydet en stor indsats for at udvikle virksomheden, bringe rent vand ud til borgerne og hente deres affald. Nu får vi en ny direktør, og jeg glæder mig til samarbejdet med Flemming Horn Nielsen. Han får en vigtig opgave med udvikle virksomheden yderligere. Forsyningens fokus er at fremtidssikre vores by miljømæssigt, og samtidig skal borgerne og virksomhederne opleve god service og høj forsyningssikkerhed. Det er hovedopgaven for Lyngby-Taarbæk Forsyning de næste 10 år, siger Peter Linde.

Flemming Horn Nielsen tiltrådte stillingen hos Lyngby-Taarbæk Forsyning den 15. april 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093