23948sdkhjf

Lyngby-Taarbæk Forsyning skal have ny direktør

Lyngby-Taarbæk Forsyning skal 11 år efter grundlæggelsen have ny direktør.

Per Plannthin, der har siddet på posten siden 2009, er pr. 17. januar 2020 fratrådt stillingen som administrerende direktør. Det fremgår af CVR.

- Lyngby-Taarbæk Forsyning er i dag et effektivt og driftssikkert forsyningsselskab. Det skyldes en stærk fælles indsats fra medarbejderne, direktionen og den afgående direktør, Per Plannthin. Som formand for bestyrelsen vil jeg gerne takke for indsatsen og arbejdet med at opbygge et professionelt forsyningsselskab, siger Peter Linde, der er bestyrelsesformand i Lyngby-Taarbæk Forsyning i en meddelelse på forsyningens hjemmeside.

Ny fase årsag
Siden Lyngby-Taarbæk Forsyning blev grundlagt i 2009, har der i høj grad været fokus på at få opbygget og trimmet organisationen, få styr på økonomien og sikre kunderne rent drikkevand, håndtere deres affald og rense spildevandet sikkert hver dag.

Lyngby-Taarbæk Forsyning står nu over for nye opgaver – herunder store samarbejdsprojekter som Letbanen og Fæstningskanalen, en bred miljødagsorden og øget fokus på kunder, digitalisering og kommunikation.

- Det er en fælles vurdering, at dette er en ny fase for virksomheden. Lyngby-Taarbæk Forsynings bestyrelsesformand og Per Plannthin har derfor i gensidig forståelse og enighed aftalt, at Per Plannthin fratræder som administrerende direktør, oplyser selskabet. 

Bestyrelsen hos Lyngby-Taarbæk Forsyning har valgt at indsætte den nuværende direktør for økonomi og administration, Marianne Taanum Bak, som konstitueret direktør indtil man har fundet den rette til posten. Hun har som Per Plannthin været ansat i forsyningsselskabet siden 2009.

Den proces er sat i gang, skriver forsyningsselskabet ligeledes.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11