23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bygningsstyrelsen
Klima-, Energi- og Bygningsministeriet har oprettet Bygningsstyrelsen som en samlende enhed for byggeri og administration. Direktionen består af direktør Carsten Jarlov, vicedirektør Connie Barfod og projektdirektør Jan Quitzau Rasmussen.

Læs: Ny styrelse skal gavne grønt byggeri og energipolitikken

Dansk Energi
Professor Peter Meibom er blevet udnævnt til leder af Dansk Energis nye enhed ”Dansk Energi Analyse”.

Dansk Energi Analyse er en analyseenhed, der skal styrke både organisationen og medlemmerne i arbejdet med den massive forandring af energisystemet.

Læs: Ny enhed hos Dansk Energi skal give energidebatten et løft

Eltel Networks
Claus Bruun er blevet ansat som projektleder i Field Services – Tele/Data Øst hos Eltel Networks (kilde: Berlingske Tidende).

Eltel bygger, vedligeholder og udvikler infranet solutions baseret på et effektivt samspil mellem elektricitet, telekommunikation og IT.

Lean Energy
Peter Gedbjerg er pr. 1. november 2011 blevet ansat som direktør i foreningen Lean Energy. Han kommer fra en stilling som vice president i Dong Energy UK.

Lean Energy driver de to nationale klyngeinitiativer Lean Energy Cluster og Køleklyngen KVCA.

Læs: Erhvervsledere bag nyt energiprojekt

Kosan Gas Danmark A/S
Per Offersen, administrerende direktør I Kosan Gas A/S, er indtrådt som formand I bestyrelsen hos Kosan Gas Danmark A/S i stedet for Flemming Bodenhoff Hermansen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: Børsen).

Kosan Gas er leverandør af gas til både private og erhvervskunder.

Logstor
Den 1. december 2011 tiltræder Ole Arenfeldt Jensen som viceadministrerende direktør i Logstor. Han får samtidig forretnings¬ansvaret for Logstor’s europæiske District Energy division.

Logstor er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

Vattenfall
Dag Andresen har forladt stillingen som CFO hos Vattenfall. Peter Smink er i stedet blevet udpeget til ny fungerende CFO.

Vattenfall ejer og driver kraftværker og vindmøller i Danmark.

Læs: Ny fungerende CFO udnævnt for Vattenfall
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14