23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Aerodyne Atsite A/S
René Merrild er udtrådt af direktionen hos Aerodyne Atsite A/S. George Christopher Yan er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for René Merrild, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Liping Chen og Yijun Guo indtrådt i bestyrelsen i stedet for Azita Binti Azizan og Thaqif Bin Kamarulazman (kilde: CVR).

Aerodyne Atsite A/S er en konsulentvirksomhed specialiseret i vindmøllevinger.

Acti-Chem A/S
Marianne Clausen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Acti-Chem A/S i stedet for Christian Møller Christensen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Peter Arndrup Poulsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Mads Pinnerup (kilde: CVR).

Acti-Chem A/S er et kemiingeniørfirma inden for vandbehandling.

Better Energy Partner ApS
Kim Madsen er indtrådt i direktionen hos Better Energy Partner ApS, Better Energy Partner DK ApS og Better Energy Partner DE ApS i stedet for Rasmus Lildholdt Kjær og Mark Augustenborg Ødum (kilde: CVR).

Better Energy projekterer og investerer i solenergiprojekter.

DV Energy A/S
Peter Michael Larsen Stevns er indtrådt som administrerende direktør og som bestyrelsesmedlem hos DV Energy A/S i stedet for Søren Aage Rathcke (kilde: CVR).

DV Energy A/S er et forsyningsselskab, hvis formål er at forsyne medlemmerne i DLA Agro med olieprodukter og biobrændsel.

Global Wind Power France ApS
Thierry Muller er indtrådt i direktionen hos Global Wind Power France ApS i stedet for Michael Sandager. Christian Ruth er udtrådt som bestyrelsesformand, og samtidigt er Henrik Amby Jensen, Michael Nymann Nilsson og Dag Robin Thrap-Meyer udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Global Wind Power udvikler vindmølleparker.

Leif Koch A/S
Flemming Thauer Toft er indtrådt som administrerende direktør og som bestyrelsesmedlem hos Leif Koch A/S. Jørgen Würtzner Koch er udtrådt af direktionen og er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Jan Kroeze Andersen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Christian Peter Læssøe udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Leif Koch A/S er specialiseret i lækagesporing i vandforsyningsnettet.

Logstor A/S
Flemming Fragtrup og Jane Karmann Zimmer er indtrådte som medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer hos Logstor A/S i stedet for John Nielsen og Christian Svanhede (kilde: CVR).

Logstor A/S er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

Midtfyns Energi A/S
Niels Andersen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Midtfyns Energi A/S i stedet for Poul Erik Jensen, der dog forbliver i bestyrelsen som næstformand. Samtidigt er Jørgen Elm Jørgensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jørn Knudsen (kilde: CVR).

Midtfyns Energi A/S står for fjernvarmeforsyningen i Ringe og elforsyningen i Ringe, Pederstrup og Nr. Lyndelse.

Monjasa A/S
Mikkel Lindvig Kannegaard er indtrådt i direktionen hos Monjasa A/S i stedet for Svend Stenberg Mølholt (kilde: CVR).

Monjasa er leverandør af bunkerolie.

Morsoe Wind A/S
Ellen Philipsen Dahl er indtrådt i bestyrelsen hos Morsoe Wind A/S i stedet for Lauge Jensen Larsen (kilde: CVR).

Morsoe Wind driver vindmølleparker.

Obton Group Holding A/S
Søren Lindgaard er indtrådt i direktionen hos Obton Group Holding A/S (kilde: CVR).

Obton udvikler og sælger solcelleparker.

Onsbjerg Varmeværk ApS
Kristian Kremmer Jensen er indtrådt i bestyrelsen hos Onsbjerg Varmeværk ApS i stedet for Jens Kremmer Jensen og Erling Peder Lund Sundstrøm (kilde: CVR).

Onsbjerg Varmeværk er et varmeværk på Samsø.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096