23948sdkhjf

Norsea har åbnet kontor i Frederikshavn

Norsea har etableret sig i Kattegat Siloen for at servicere havnens energi- og maritime industrier

NorSea etablerede en afdeling i Frederikshavn den 1. marts, hvor den Esbjerg-baserede serviceoperatør åbner kontor i Kattegat Siloen.

NorSea er totalleverandør til både den maritime industri og energiindustrien, og det er potentialet til at servicere et bredt og interessant kundegrundlag, som trækker NorSea til Frederikshavn:

- Vi har med interesse fulgt med i eksempelvis etableringen af Stena Oils nye bunkerterminal og i MARS aktiviteter på det specialbyggede genanvendelsesværft, som skal håndtere blandt andet dekommissioneringen af Tyra-feltet, siger NorSeas CEO Jesper Høj-Hansen:

- Sammen med den stigende aktivitet og spændende virksomheder, som præger Frederikshavn Havn, er der ingen tvivl om, at vi som tværgående serviceoperatør kan se et stort potentiale i at være tilstede i Frederikshavn, siger han.

NorSeas forretningsmodel er at være basehavn og one stop shop som leverandør af alle relevante services. NorSeas head of logistics & offshore solutions, Anders Aalund Olsen, har haft Frederikshavn på radaren gennem flere år:

- Frederikshavn Havn er på alle måder interessant for os. Havnen har et areal på knap en mio. kvadratmeter og er udgangspunktet for flere end 5.000 arbejdspladser, og når man som NorSea har kompetencer fra første til sidste led i værdikæden, så er det logisk, at vi også etablerer os i Frederikshavn, siger Anders Aalund Olsen.

Frederikshavn bliver en del af et fintmasket net af NorSea-baser, som udover Esbjerg også tæller England og Norge.

- Vores one stop shop-koncept bringer værdi, når vi er tæt på vores kunder og kan servicere deres behov. Afdelingen i Frederikshavn er et led i den strategi, siger Anders Aalund Olsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078