23948sdkhjf

En del af strategien: Naturgas-direktør fratræder sin stilling

Administrerende direktør i HMN Naturgas Susanne Juhl fritstilles og fratræder sin stilling.

Det besluttede bestyrelsen i HMN Naturgas på et bestyrelsesmøde i fredags.

Både bestyrelsesformand i HMN Naturgas Ole Bjørstorp og Susanne Juhl understreger i en pressemeddelelse, at fratrædelsen sker i enighed og uden dramatik.

Susanne Juhl har i sine syv og et halvt år stået i spidsen for arbejdet med at implementere en ny ejerstruktur og ikke mindst frasalget af HMN Naturgas A/S og datterselskaberne HMN Gasnet og HMN Gastankstationer.

- Det har været en del af strategien helt at afvikle HMN-koncernen, og under Susanne Juhls dybt kompetente ledelse er vi nået så langt i den proces, at der stort set ikke er flere aktiviteter tilbage. Derfor er vi – helt i tråd med, hvad der hele tiden har været planen – blevet enige om at stoppe samarbejdet nu, siger Ole Bjørstorp, der er borgmester i Ishøj Kommune, en af de 57 kommuner i hovedstadsområdet og Midt- og Nordjylland, som ejer HMN Naturgas.

Har handlet om frasalg
Susanne Juhl er 48 år og uddannet cand.scient.pol. Hun startede hos HMN Naturgas 1. april 2012 og kan se tilbage på en periode af sit arbejdsliv, der i meget høj grad har handlet om frasalg.

- Det har været særdeles interessant og lærerigt at stå i spidsen for så komplicerede og langstrakte salgsprocesser, og de erfaringer håber jeg nu at kunne gøre brug af et andet sted. Jeg har haft en meget spændende tid i HMN Naturgas og et rigtig godt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere, med min ledergruppe og med bestyrelsen. Samtidig har det været en stor fornøjelse at stå i spidsen for så dygtige og dedikerede medarbejdere, fastslår Susanne Juhl.

Den kommercielle del af virksomheden, HMN Naturgas, blev i 2017 solgt til Seas-NVE og Eniig. I december 2018 frasolgtes datterselskabet HMN GasNet til Energinet, og i september i år stod Susanne Juhl i spidsen for salget af HMN Gastankstationer til Nature Energy.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094