23948sdkhjf

Dansk vind-direktør forlader Vattenfall

Michael Simmelsgaard, Vice President for Business Unit Offshore Wind har besluttet at forlade Vattenfall for at fortsætte sin karriere uden for virksomheden.

Det oplyser Vattenfall i en mail.

- Michael har været en af de ledende drivkræfter i vores havvindsforretnings vækst. Jeg vil gerne takke ham for hans engagement og energi de seneste år. Udviklingen mod støttefri havvind bærer i høj grad hans aftryk, siger Gunnar Groebler Senior Vice President og chef for Business Area Wind. 

Michael Simmelsgaard blev ansat i Vattenfall i 2015. Han har arbejdet i adskillige ledelsesstillinger de sidste fire år. I 2017 blev han forfremmet til sin nuværende stilling som Vice President, Head of Business Unit Offshore Wind.  

 - Vattenfall har udviklet en stærk havvindsforretning med en utrolig pipeline af interessant projekt. Jeg er beæret over at have været en del af dette kompetente og energiske team. De er blandt de bedste globale udviklere af havvind og viser vejen mod et fossilfrit liv inden for en generation, siger Michael Simmelsgaard.

Michael Simmelsgaard har også fungeret som landechef for Vattenfall i Danmark. Head of Engineering Offshore Wind Jacob Nørgaard Andersen overtager denne rolle.

Hvor Michael Simmelsgaard fremover skal slå sine folder er han endnu ikke klar til at melde ud, skriver Vattenfall i mailen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125