23948sdkhjf

Vindmølle-event runder 100 deltagere

OWIB den 9. november på vej mod ny deltagerrekord tre måneder før afholdelse af eventen.
I løbet af sommeren har den internationale business2business event OWIB rundet 100 deltagere og er dermed på vej mod ny deltagerrekord.

Offshore Wind International Business2Business finder sted i Esbjerg den 9. november, og både med hensyn til antal deltagere og antal nationaliteter er dette års event større end tidligere år.

- Vi oplever en markant interesse internationalt for at deltage på OWIB. Foreløbigt er deltagere fra otte nationer tilmeldt, så der er vitterligt tale om en international event. Samtidig er det vigtigt at understrege, at OWIB ikke er en traditionel konference, men en event med mulighed for at møde andre aktører i offshore vindmøllebranchen ansigt til ansigt ved uformelle møder, forklarer Manager, Renewables, Morten Holmager, fra videncentret Offshore Center Danmark, som står bag OWIB.

Danske virksomheder har meget fokus på det engelske og tyske marked, fordi det hidtil har været de mest lovende markeder. Men om blot få år vil lande som Frankrig, Spanien, USA og en række asiatiske lande være i fuld gang med deres havvindmølleprojekter, og OWIB er en oplagt mulighed for at knytte bånd til disse lande.

Sydeuropæisk deltagelse
Det er 5. år i træk, OWIB samler den internationale industri for havvindmølleteknologi til en hel dags speeddating, hvor der er mulighed at møde nye samarbejdspartnere, leverandører og interesseorganisationer på et hastigt voksende marked.

Og i år deltager blandt andet flere franske, spanske og portugisiske virksomheder.

- Det er med stor glæde, at vi blandt andet har modtaget tilmelding fra portugisiske EDP Renewables, som er en af de helt store aktører i Europa. Energiselskabet har 31 GW energiprojekter i pipeline, bl.a. 2,4 GW offshore vind i England, og deres tilsagn om deltagelse har skabt øget interesse fra andre virksomheder. EDP Renewables er sammen med Vestas, Siemens Wind Power, Nordex, DONG Energy, Statoil og Vattenfall samt andre toneangivende virksomheder og energiselskaber med til at sikre det faglige niveau og sikre den internationale vinkel ved OWIB, lyder det fra arrangørerne.

Helikoptertur til Horns Rev
OWIB er i år udvidet med en række side-events.

Udover en hel dag med korte, uformelle møder arrangeres der dagen efter i samarbejde med UNI FLY A/S tre helikopterture til Horns Rev og Horns Rev 2, en havnerundfart på Esbjerg havn, der er Danmarks største, og endeligt afholdes der i samarbejde med The Alliance for Offshore Renewables en særlig side-event for virksomheder med interesse i finansiering af udvikling af nye hav-vindmølleprojekter.

Endeligt er der under OWIB et udstillingsområde, som i år er udvidet markant, og ni virksomheder har foreløbig har booket plads på udstillingen, som af samme grund får en mere central placering på OWIB.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078