23948sdkhjf

Han skal være ny direktør for Coromatic

Søren Schønnemann tiltræder den 2. maj som ny administrerende direktør for Coromatic A/S. 

Søren Schønnemann er 43 år og kommer fra en stilling som CCO i LanguageWire A/S. Med 15 års erfaring fra stillinger i ind- og udland indenfor topledelse og salg er han godt klædt på til at lede det danske datterselskab af Coromatic Group.

Som administrerende direktør for Coromatic A/S får han ansvaret for at fortsætte strategien og den positive udvikling af virksomheden.

- Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Søren Schønnemann og er overbeviste om, at han med sin erfaring indenfor strategisk ledelse og salg kan bidrage konstruktivt til den fortsat positive udvikling af Coromatic A/S. Hertil kommer, at Søren Schønnemann på forskellig vis har arbejdet indgående med digital transformation og procesudvikling, og det er noget af det, vi fortsat vil prioritere højt i Coromatic. Samtidig vil jeg gerne takke Michael Petersen for hans kompetente og ihærdige indsats for Coromatic A/S gennem de sidste otte år, udtaler Erik Bertman, CEO Coromatic Group.

Tiden var moden
Når Søren Schønnemann tiltræder som direktør, fratræder Michael Petersen efter otte år på posten.

Han kan se tilbage på en begivenhedsrige periode i en virksomhed, der med høj organisk vækst, opkøb og fusioner på flere forretningsområder samt en omfattende organisatorisk transformation har udviklet sig fra en mindre aktør på det danske marked til en mellemstor, virksomhed indenfor sikring af virksomhedskritisk infrastruktur.

- Det har været en spændende rejse og dermed ikke nogen nem beslutning at forlade Coromatic, men tiden er moden til at søge efter nye udfordringer, siger Michael Petersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11