23948sdkhjf

Geotermien i Aalborg og Aarhus er tæt på at lande hos Mærsk-selskab

Både i Aalborg og Aarhus kigger man på geotermi som en del af det fremtidige varmesetup. Nu ser det ud til at det bliver A.P. Møller Holding, der løber med licenserne, skriver Ingeniøren.

Det er Energistyrelsen, der har anbefalet A.P. Møller Holding. Det fremgår af en orientering fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt til energiudvalget i Folketinget.

Energistyrelsen har anbefalet A. P. Møller Holding, da det vurderes, at selskabet vil være det bedste til at udføre opgaven. Det tyske selskab Geoop har dog også været ude efter licenserne.

- Det er Energistyrelsens vurdering, at begge ansøgere opfylder alle kriterier for tildeling af tilladelserne. Det er Energistyrelsens vurdering, at APMH Invest IV tilbyder arbejdsprogrammer af bedst kvalitet set i forhold til efterforskningsbehovet i de to områder ved hhv. Aalborg og Aarhus, fremgår det af en redegørelse fra Energistyrelsen.

Det eneste, der mangler, for at licenserne til efterforskning og boring i den jyske muld placeres hos A.P. Møller Holding, er ministerens underskrift.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11