23948sdkhjf

Bladt Industries får ekstra-kontrakt fra Ørsted

Den nordjyske stålvirksomhed skal levere yderligere 24 overgangsstykker til de to havmølleparker Borssele 1 & 2 som opføres af Ørsted.

Dermed øges Bladts levering fra 35 til 59 overgangsstykker. Det oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

De 24 overgangsstykker skal produceres i Aalborg i forlængelse af den oprindelige kontrakt, som Bladt havde produktionsstart på i november.

- Efter at have sikret de yderligere 24 overgangsstykker til produktionen i Aalborg, er vi glade for at fortsætte vores veletablerede og tillidsfulde partnerskab med Ørsted. Vi har et stærkt Bladt-team af dedikerede og engagerede medarbejdere, der vil gøre deres yderste for at imødese og endda overgå vores kunders forventninger. Jeg er sikker på, at dette også vil være tilfældet for dette projekt, siger Lars Bender, vice president, Commercial & Sales, Bladt Industries.

Borssele 1 & 2 består af 94 Siemens Gamesa-vindmøller med en samlet kapacitet på 752 MW. Vindmølleparken vil blive installeret i den hollandske del af Nordsøen cirka 23 km fra Hollands kyst. Parken ventes at være klar til drift i 2020 og vil give elektricitet til 1 millioner husstande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142