23948sdkhjf

Det sker: Offshore olie/gas- og vindbrancherne samles til fælles konference og netværk

Danish Offshore Event 2011 samler virksomheder inden for olie/gas og offshorevind til konference, netværk og præsentation af samarbejdsmuligheder mellem de to brancher.
For første gang samler Esbjerg Erhvervsudvikling i samarbejde med Dansk Eksportforening to brancher inden for energisektoren; Olie/gas og vindenergi. D. 3.-4. oktober samles brancherne til Danish Offshore Event 2011.

- Mange virksomheder i Esbjerg og i det øvrige Danmark har aktiviteter inden for både olie- og gasindustrien og offshorevind, og dem samler vi to dage, så de dyrke netværk, opnå ny viden og tale om de fælles udfordringer i de to brancher. Som Danmarks EnergiMetropol har vi særligt fokus på energi på havet og finder det naturligt, at Esbjerg er vært for begivenheden, siger erhvervschef Kristian Bendix Drejer, EEU.

Arrangementet byder bl.a. på netværksmøde samt konference med oplæg fra fremtrædende fagfolk med relevans for underleverandører i begge brancher. Deltagerne vil også blive præsenteret for både teknologiske og samfundsmæssige udviklingstendenser af betydning for at drive virksomhed og lægge en strategi for fremtiden.

Forventningen er over 200 deltagere fra ind- og udland. Dansk Eksportforening har to netværk inden for energi, Danish Wind Energy Group (DWEG), med over 140 medlemsvirksomheder og det nyetablerede Danish Offshore Energy Group (DOEG), der allerede har passeret 70 medlemmer. Flere virksomheder er medlemmer af begge netværk.

Danish Offshore Event 2011 foregår om bord på DFDS-færgen Dana Sirena og i Musikhuset Esbjerg d. 3.-4. oktober 2011. Mere information findes på www.dk-export.dk .

Tilmelding kan foretages via www.dk-export.dk .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078