23948sdkhjf

LTech indgår million-aftale med Coop

Overvågning og styring af varmeanlæggene i alle butikker skal samles på én platform

Coop har indgået en samarbejdsaftale til 60 millioner kroner over to år med LTech A/S.

Det sker som et led i Coops energiprogram, der har til formål at reducere det samlede energiforbrug med 20 procent i 2020 i forhold til 2016.

Coop bruger CTS - Central tilstandskontrol og styring - til at fjernstyre og overvåge ventilations- og varmeanlæg. I dag har man mange forskellige CTS platforme, som ikke snakker sammen.

Formålet med samarbejdet med LTech og anvendelsen af deres løsninger er, at alle eksisterende tekniske anlæg bliver optimeret og opbygget så ensartet som muligt. På den måde opnår man den mest optimale energistyring og driftsmæssige bestykning af de tekniske anlæg.

- Med den nye CTS aftale, får vi i teknisk afdeling nu mulighed for at ensrette og opbygge et samlet teknisk styresystem på tværs af butikskoncepter. Dette giver os en unik mulighed for at yde en hurtig og målrettet teknisk service til vores butikker fra centralt hold, inden butikkerne selv opdager at deres anlæg er fejlramte. Dette kommer også til at bidrage med en besparelse på drift og vedligeholdelsesbudgettet, da vi vil kunne sende den rigtige mand første gang, siger Coops tekniske chef.

Når projektet er færdigt, vil overvågningen og styringen af ventilations- og varmeanlæggene fra alle Coops butikker være samlet på én platform.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094