23948sdkhjf

Produktion under det budgetterede hos Greentech Energy Systems

Vindenergiselskabets produktion steg med 148 procent fra december 2009 til december 2010. Den store stigning til trods var det mindre end ventet.
Greentech Energy Systems' samlede produktion nåede i december 2010 21.083 MWh, mod 8.517 MWh i samme måned i 2009. Produktionen lå dog 13 procent under det budgetterede, hvilket selskabet tilskriver vejrforhold under normen.

For hele 2010 lå Greentech Energy Systems' produktion på 162.877 MWh, en stigning på 68 procent sammenlignet med året før, hvor selskabet producerede 96.958 MWh.

Italiensk projekt færdiggjort
Greentech Energy Systems oplyser, at man nu anser den italienske Monte Gringhine-vindmøllepark som færdiggjort efter, at der i december 2010 blev underskrevet alle ”taking-over-certificates” med de væsentlige leverandører.

Færdiggørelsen af projektet betyder, at det har været muligt at trække det resterende beløb under den opnåede projektfinansiering, hvilket har muliggjort en styrkelse af selskabets kapitalgrundlag.

Endvidere oplyses det, at projektselskabet har ansøgt om den endelige nettilslutning, som ventes at blive opnået i løbet af 2. kvartal 2011.

Snarlig afklaring om beslaglagt vindmøllepark
De 15 procent af vindmølleparken Minerva Messina, som italiensk anti-mafiapoliti beslaglagde sidste år efter mistanke om en tidligere direktørs forbindelse til mafiaen, forhandler Greentech Energy’s jurister stadig med de relevante myndigheder om frigivelse af.

Greentech Energy oplyser, at de forventer forhandlingerne afsluttet snarest.

Det afsluttende udbedringsarbejde på projektsiten forventes ligeledes snart afsluttet, ligesom de afsluttende forhandlinger med projektets leverandører vedrørende slutafregninger, garantiudstedelser etc. er i gang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094