23948sdkhjf

Varmeværk renoveres for 50 mio. kr.

Bofas affaldsvarmeværk har efter udbudsrunde indgået aftaler der skal sikre driften 15-20 år frem i tiden
Hovedleverandørerne er DP Clean Tech Europe og Alstrom Danmark. De bliver leverandører af henholdsvis en ny kedel og et røgrenseanlæg til samlet 40 mio. kr. Endvidere bruger Bofa 10 mio. kr. på et nyt krananlæg, ny styring- og overvågningssystem, nyt miljømålesystem og andre nødvendige systemer.

Renoveringen vil være til gavn for alle i de kommende år.

- Den optimerede og mere stabile drift giver os en velbegrundet tro på, at vi er i stand til at holde en stabil udvikling i taksten for forbrænding af affald, hvilket kommer både erhvervsvirksomheder og private borgere til gavn, siger Ole Morten Petersen, direktør for Bofa I/S.

Beslutning været længe undervejs
Millionordrerne er vedtaget på baggrund af en udbudsrunde, der blev iværksat efter flere års overvejelser omkring sikring af den fremtidige forsyning.

- Der har været tale om en yderst konstruktiv og spændende proces, som har gjort os i stand til at indgå nogle aftaler, som ser ud til at sikre Bofas affaldsvarmeværk en stabil drift de kommende 15-20 år. Desuden er det nogle både troværdige og kompetente entreprenører, som har gennemført lignende entrepriser på tilsvarende anlæg med gode resultater til følge, udtaler Bofas direktør, Ole Morten Petersen.

Bofa I/S, Bornholms Fælleskommunale Affaldsbortskaffelse I/S, står for behandling og genanvendelse af affald fra hele Bornholm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078