23948sdkhjf

Møde med fransk energigigant gav arbejde

Der blev skabt kontakter og forretningsmuligheder, da 13 danske selskaber deltog i målrettede storkundemøder med det franske energiselskab – Electricite de France, EDF.
13 danskejede virksomheder deltog i forretningsmøderne med repræsentanter fra 11 forskellige selskaber og i Paris den 7.-8. oktober.

– Jeg fik en aftale med tre af EDFs forretningsenheder om opfølgningsmøder i Paris, fortæller Mogens Birkelund. Han er stifter og medejer af selskaber Gridmanager A/S.

Selskabet tilbyder et system, der kan få kunder og partnere i gang med at udnytte fordelene ved det intelligente net.

Fik to muligheder med hjem
Henrik Wiese fra Semco Maritime A/S var en anden deltager.

– Jeg fik to muligheder med hjem i bagagen. Den ene mulighed er bygherrerådgiver på et af EDFs igangværende EU-udbud. Den anden mulighed er som ingeniørpartner på højspændingsdelen på nogle offshore vindmølle-parker, siger han.

Det generelle billede af fremstødet var, at de danskejede selskaber med partnere fik muligheder for forretning, som de nu forfølger, og kontakter af en god kvalitet til at hjælpe i mål.

Nyt storkundemøde med ENEL i Rom
Næste storkundemål er selskaber i Enel-koncernen i Rom den 1.-2. december. Mogens Birkelund fra Gridmanager vil deltage i Rom.

– Vi har egentlig ordrebogen fuld, men vi kan ikke stå over på de her muligheder, siger Mogens Birkelund.

17 virksomheder er i øjeblikket tilmeldt forretningsmøderne med udvalgte forretningsenheder i Enel-koncernen. Mener du, at din virksomhed mangler på holdet så læs mere her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079