23948sdkhjf

Dansk Gas Forening nedlagt: DI tager over

Ved anden ekstraordinære generalforsamling blev Dansk Gas Forening nedlagt.

Den anden ekstraordinære generalforsamling i Dansk Gas Forening (DGF) havde kun et punkt på dagsordenen; at nedlægge DGF.

Det blev da også enstemmigt vedtaget

At det var nødvendigt med to ekstraordinære generalforsamlinger skyldes, at halvdelen af medlemmerne ikke var tilstede ved den første ekstraordinære generalforsamling, hvilket i henhold til vedtægterne er nødvendigt.

Efter nedlæggelsen overføres alle aktiviteter til DI Grøn GAs, som fremover vil stå for Årets Grønne Gaskonference og Grønne Gasdage samt repræsentere Danmark i Den Internationale Gas Union (IGU). 

Bestyrelsesformand Søren Eriksen, der sammen med den øvrige bestyrelse har arbejdet for foreningens udvikling, påpegede på generalforsamlingen at man i regi af DI får helt nye muligheder for at varetage gasbranchens og de gasforbrugende virksomhedernes interesser, mens man samtidig kan opretholde det gasfaglige fællesskab blandt forenings medlemmer.

- Med den nye platform indleder vi et tæt samarbejde mellem biogasproducenter, infrastrukturselskaber og industrien, som aftager gasserne. Det vil være en gevinst for alle, siger Søren Eriksen, formand for bestyrelsen i Dansk Gas Forening.

DI Grøn Gas overtager som nævnt De Grønne Gasdage i september, og det er aftalt med Dansk Gasteknisk Center, at de fortsat arrangerer konferencen. Samtidig med nedlæggelsen af DGF lukker DGF-sekretariatsbetjening og DGF-nyhedsservice, som DGC har udført på vegne af DGF.

DI Grøn Gas blev stiftet pr. 1. juni 2022 - Dansk Gas Forening nedlagt pr. 30. juni 2022.

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094