23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktiongange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Allsun A/S
Poul Frits Bruun Ludvigsen er indtrådt som bestyrelsesmedlem for Allsun A/S.

AllSun A/S er et selskab i gruppen TopSun A/S, der udvikler og sælger intelligente systemer primært inden for solenergi.

Dong Energy
Jakob Bøss, 34 år, er udnævnt til vice president i Group Executive Support i Dong Energy.

GEO
Lars Christiansen er ansat som projektleder i Geoteknik i GEO København. Ednan Ramicic, 35 år, er ansat i Marine Undersøgelser i GEO København.

GEO er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der leverer komplette undersøgelser inden for jord og vand. Virksomheden løser opgaver inden for byggeri, anlæg, industri, energi- og vandforsyning.

Global Wind Systems Holding ApS
Henrik Ørbekker er fratrådt som direktionsmedlem for Global Wind Systems Holding ApS til fordel for Olav Damkiær-Classen.

Skykon Offshore Solutions
Civilingeniør Erik Rønholt, 45 år, er tiltrådt hos Skykon Offshore Solutions som project director. Erik Rønholt kommer fra en central stilling som projektansvarlig i Bladt Industries i Aalborg.

Maskintekniker Christian Vinther Jørgensen er tiltrådt Skykon Offshore Solutions som project manager. Siden 2006 har Christian Vinther Jørgensen arbejdet hos Bladt Industries med fundamenter til vindmølle industrien.

Statoil Energy & Retail A/S
Cand.jur. Torben Christensen, 35 år, er ansat som advokat i Statoil Energy & Retail og indtræder i den danske ledergruppe.

Vattenfall A/S
Bjarne Korshøj er pr. 1. juli 2010 ansat som adm. direktør for Vattenfall A/S.

Han erstatter Per Ebert, der har valgt at forlade selskabet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047