23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S Scan Industries
Jens M. Jakobsen tiltræder som salgsingeniør hos A/S Scan Industries i Hvide Sande. Jens M. Jakobsen skal stå i spidsen for virksomhedens nye forretningsområde salg og installation af højspændings elektrokedler til primært kraftvarmeværker.

ABB A/S
Magnus Örnberg, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Lena Maria Andersson, Sverige.

ABB A/S leverer kraft- og automationsteknologier til forbedring af industrivirksomheders ydeevne.

Babcock & Wilcox Vølund A/S
Kasper Lundtorp, Claus Melchiorsen, Ole Romedahl, og Thomas Hopp er udnævnt til department managers i Babcock & Wilcox Vølund.

Climate Cup
Christian Motzfeldt er ny formand for Climate Cups dommerpanel.

Panelet består herefter af Christian Motzfeldt, direktør i Vækstfonden og formand for dommerpanelet; Peter Damgaard Jensen, direktør i PKA; Domingo Jiménez Beltrán, tidligere direktør for Det Europæiske Miljøagentur og initiativtager til Royal Awards for Sustainability og Mette Kynne Frandsen, CEO og partner i Henning Larsen Architects.

Dansk Erhverv
Administrerende direktør i F Group A/S Michael Kjær er valgt til formand for Dansk Erhverv. Han afløser Poul-Erik Pedersen, der efter 3½ år som Dansk Erhvervs første formand, har valgt at trække sig.

Administrerende direktør for Honeywell A/S, Torben Qvist er fortsat 1. næstformand for Dansk Erhverv. Ny 2. næstformand er Henrik Kirketerp, administrerende direktør for Dansk Supermarked A/S.

Fjernvarme Fyn A/S
Selskabet Fjernvarme Fyn A/S har ændret i direktionen. Per Thorbjørn Rimmen er trådt ud af direktionen, mens afdelingsingeniør Jan Strømvig fra Hjallese er trådt ind i direktionen.

Jan Strømvig er ligeledes tiltrådt som direktør for selskabet.

Naturgas Fyn A/S
Lars Christian Lilleholt, medlem af folketinget er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Steen Langkilde Møller.

Nordic BioEnergy ApS
Niels Peter Nielsen er udtrådt som bestyrelses- og direktionsmedlem for Nordic BioEnergy ApS. Per Thostrup Pedersen er herefter indtrådt som direktionsmedlem.

Nordic BioEnergy er leverandør af moderne biogas- og separationsanlæg.

Nyborg Forsyning & Service A/S
Peder Bent Hansen, Klaus Jørgen Pedersen og Thorkild Schrøder er udtrådt af bestyrelsen for Nyborg Forsyning & Service A/S, hvorefter Jan Reimer Christiansen, John Schmidt og Jørn Terndrup er indtrådt.

Nyborg Forsyning & Service A/S leverer forsyningstjenester i Nyborg Kommune via 5 datterselskaber inden for områderne el, vand, fjernvarme, renovation og spildevand.

RAH – Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning
Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a., RAH, i Ringkøbing får ny direktør. Niels Kristensen har efter 18 år på posten besluttet at gå på pension med fratrædelse 31. maj 2010.

Som ny direktør har bestyrelsen ansat Jacob Møller, der kommer fra en stilling som advokat ved Thorninger Advokataktieselskabet i Ringkøbing.

Jacob Møller tiltræder stillingen 1. juni 2010.

Scanenergi A/S
Jeanne Katralen Tjomsland er i bestyrelsen for Scanenergi A/S blevet udskiftet med Gunnar Hovland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141