23948sdkhjf

Auktionshuset Get Through Power indvies af Lykke Friis

I næste uge indvies Danmarks første auktionshus for el, selvom auktionshuset allerede sidst i marts afholdt sin første online-auktion. Klima- og energiminister Lykke Friis har meldt sin ankomst til den officielle åbning.
Torsdag den 29. april 2010 løber den officielle åbning af online auktionshuset Get Through Power af stabelen. Og ingen ringere end klima- og energiminister Lykke Friis har meldt sin ankomst, hvilket glæder direktør Hanne Kjærskov, der nu kan høste frugterne af års hårdt benarbejde.

Hårdt arbejde & brede skuldre
Hanne Kjærskov påbegyndte det grundlæggende arbejde med Get Through Power for år tilbage, hvor hun af en række aktører på markedet blev bedt om at undersøge mulighederne for et auktionshus. Samarbejdet løb ud i sandet, men Hanne Kjærskov fortsatte sit ihærdige arbejde og fik efter et par år udarbejdet eget udbudsmateriale.

- I samarbejde med en ingeniør fik jeg udarbejdet et kalkyle-modul og siden er det - næsten - gået som smurt, fortæller hun til Energy Supply og afslører samtidig, at årsagen til det lille næsten er, at det er hårdt arbejde at være kvinde i en mandeverden.

- Det kræver, at man lige er lidt mere ihærdig og udstyret med et par gevaldigt brede skuldre, men når det så er sagt, så er det jo fantastisk spændende og skønt at gøre, som man selv synes og ikke som andre synes, siger hun om det at få foden under eget bord.

Power-kvinder til officiel indvielse
Selvom den officielle indvielse finder sted i slutningen april, så fandt den første auktion på Get Through Powers hjemmeside allerede sted i slutningen af marts. Det gik over al forventning med fjorten bydende el-selskaber.

- Men nu er det så blevet tid til den officielle indvielse, og vi glæder os bestemt til at se, hvor mange mennesker, vi kan tiltrække, fortæller Hanne Kjærskov, der ikke lægger skjul på, at hun gerne ser flere kvinder i branchen.

Derfor er der også røget et par ekstra invitationer ud til power-kvinderne, som hun kalder dem. Og det er vel derfor heller ikke uden betydning, at det også er ligestillingsministeren, der kommer og klipper den røde snor.

Om konceptet
Auktionshuset Get Through Power gør det muligt for 50.000 danske virksomheder at afholde online-auktioner på deres strømforbrug.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078