23948sdkhjf

Eegholm kickstarter produktion i Polen med BIC-samarbejde

Polske BIC-gruppen sælger produktionskapacitet og produktionskoncept til Brødrene Eegholm A/S i Sønderborg, der dermed kickstarter sin produktion i Polen.
På BIC-gruppen danske salgskontor i Herning er man glade for handlen.

- Vi er meget stolte af, at en hæderkronet dansk virksomhed som Eegholm værdsætter de kompetencer, vi har i vores virksomhed i Polen, og vi er stolte over, at Eegholm vælger at tilkøbe disse kompetencer til deres virksomhed, hvor der fra dag et kan produceres i dansk kvalitet til polske priser. Eegholm kan dermed holde fokus på at drive deres kerneforretning inden for salg, udvikling og produktion af el-tavler og processtyring i stedet for at skulle bruge mange ledelsesmæssige ressourcer på at skulle etablere en produktionsvirksomhed i Polen, siger administrerende direktør hos BIC Electric, Jens-Chr. Møller.

Efter længere tids tæt samarbejde mellem Eegholm og BIC-gruppen kan Eegholm nu levere el-tavler projekteret i Danmark og monteret i Polen i dansk kvalitet til polske priser.

Dansk-polsk alliance styrker konkurrenceevnen på eksportmarkederne
Den polske el-tekniske virksomhed BIC Electric har gennem de sidste 4 år fået et godt tag i de danske kunder. Specielt når det gælder montage af maskinanlæg i udlandet. Flere og flere danske virksomheder benytter sig af kombinationen af at få udført montage af styringer mv. på BIC Electrics værksted i Polen og få udført el-installationsarbejde ”on site” i Danmark eller et hvilket som helst andet sted i Europa.

- Specielt danske industrivirksomheder, der eksporterer komplekse industrianlæg, der skal installeres i udlandet, kan styrke deres konkurrenceevne ved at benytte BIC Electric som samarbejdspartner på alt det el-tekniske montagearbejde. Dette gælder f.eks. Crisplant i Århus, som leverer logistikanlæg, hvor vi gennem det sidste års tid har udført montageopgaver i hhv. Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland, siger Jens-Chr. Møller

BIC Electric har i 2009 gennemsnitligt beskæftiget ca. 70 medarbejdere.

Styr på arbejdsmarkedsregler og myndighedskrav
BIC Electric er medlem af Dansk Industri (DI) og overholder dermed danske overenskomster, når der arbejdes i Danmark. Virksomheden har el-autorisation i Danmark, Sverige Norge og Polen så der er også styr på kvalitet og myndighedskrav.

- Vi bruger mange ressourcer på gøre alting rigtigt, og som polsk virksomhed vi valgt at lade Dansk Standard auditere vore systemer, således at vi overfor omverdenen kan dokumentere, at alt er OK. Det er skuffende og meget ødelæggende for de polske virksomheder, når man læser om, at nogle af vore kollegaer ikke overholder alle regler, siger Jens-Chr. Møller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094