23948sdkhjf

Bright Green - Se løsningerne

COP15: 175 udstiller fra hele verden fremviser grønne løsninger under COP15. Op mod 20.000 gæster fra 200 lande forventes at besøge Bright Green. Det er den største parallel-event under klimatopmødet i København - og arrangeret af DI.
Politikerne skal lave klimaaftalen, mens virksomhederne leverer løsningerne. Det er budskabet på Bright Green-udstillingen 12.-13. december i Forum i København under klimatopmødet. Udstillingen, hvor 175 virksomheder fra hele verden fremviser teknologiske løsninger på klimaproblemerne, skal overbevise de mange embedsmænd og statsoverhoveder om, at de teknologiske løsninger er til stede.

Udstillingen skal fungere som en slags showroom over de førende teknologier i verden netop nu. Derfor har interessen for at deltage fra virksomhederne været enorm, fortæller chefkonsulent Jens Holst-Nielsen, DI.

- Bright Green-udstillingen tilbyder udstillerne den bedst mulige platform til at blive set som en del af løsningen på klimaudfordringerne, siger Jens Holst-Nielsen.

Ikke kun for embedsmænd og politikere
Men det er ikke kun for embedsmænd, virksomheder og poltikere. Alle og enhver kan komme ind fra gaden og høre talerne og se fremtidens løsninger, da Bright Green er åben for offentligheden. Der vil også være oplevelser for børn, idet blandt andet Experimentatium og Danfoss Universe bidrager med lærerig underholdning. Billetter til Bright Green kan købes for DKK 75, men i hvert eksemplar af DI´s særnummer af DI-Business som udkommer den 7. december vil der være to fribilletter indlagt.

- Det er vigtigt, at danskerne kender de løsninger, der kan tages i brug. Bright Green skal ikke være en snæver event, der kun er for de embedsmænd og politikere, der deltager i klimatopmødets forhandlinger, siger Jens Holst-Nielsen.

Et udstillingsvindue
For virksomheden MicroDrop Aqua er Bright Green-udstillingen en mulighed for at vise nye produkter frem for interesserede danske og potentielle udenlandske kunder. Virksomheden laver energibesparende simpel vandbehandling til både hjemmemarked og udenlandske kunder og forventer fremover i høj grad at leve af eksport. Derfor er kontakten til de mange eksperter, embedsmænd, virksomheder og delegerede fra udlandet afgørende.

– Ved at vise vores unikke løsninger indenfor blandt andet arsenreduktion og iltning regner vi med at komme i kontakt med interesserede købere af markedets mest energibesparende teknologier, siger bestyrelsesformand Suni á Dalbø.

Underholdning og internationale profiler på talerstolen
På programmet er også statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), H.K.H. Kronprins Frederik og den amerikanske handelsminister, der flyver tværs over Atlanten for at tale til Bright Green. Søndag eftermiddag optræder Outlandish med nummeret "Feels Like Saving the World".

Kilde: DI Energibranchen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109