23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Shell
Søren Greve, 43 år, er pr. 1. oktober ansat som ny administrerende direktør. Han var været i selskabet siden 1991, hvor han blandt andet har arbejdet med strategi, salg og marketing – senest i Shells strategiafdeling i London.

Søren Greve afløser Ole Brinch-Nielsen, der efter 27 år (heraf seks som direktør) har besluttet at forlade virksomheden.

Shell er en global gruppe af energi- og petrokemiske virksomheder. Aktiviteterne i Danmark inkluderer produkter som benzin, diesel, fyringsolie, smøremidler, fuelolie, naturgas og oliefelter i Nordsøen.

Develco Products A/S
Niels Buus er ansat som ny adm. direktør. Han kommer fra en tilsvarende stilling i teknologivirksomhederne Eiva og Gatehouse og har desuden været divisionsdirektør i Terma.

Develco udvikler og fremstiller løsninger inden for fjernaflæsning af målere og styring af apparater i private hjem.

Eltel Networks A/S
Thomas Fredrik Berglund og Ola Jan Ewe Nilsson forlader bestyrelsen, hvor de afløses af David Mikael Persson og Nils Axel Hjärne. Sidstnævnte bliver ny formand.

Eltel Networks leverer totalleverancer på infrastruktur til mobiloperatører; herunder etablering, el- og teletilslutninger, tilkobling på mobilnetværk, vedligehold samt reparation.

KE Transmission A/S
Per Jacobsen (adm. direktør i KE Afløb A/S) er udtrådt af bestyrelsen og afløses af Jan Kauffmann (divisionsdirektør i Codan Forsikring A/S), der samtidig bliver ny formand.

KE Transmission er en del af forsyningsselskabet Københavns Energi.

Mærsk Olie og Gas A/S
Jakob Bo Thomasen afløser Thomas Thune Andersen som direktør.

Mærsk Olie og Gas er en del af A.P. Møller-Mærsk Gruppen og producerer dagligt omkring 650.000 tønder olie samt op til 27 millioner m3 naturgas.

NRGi Rådgivning
Ulf Christensen, 47 år, er udnævnt til administrerende direktør. Han har siden februar været konstitueret i stillingen og var før dette direktør for erhvervsdivisionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079