23948sdkhjf

Tvis indgår samarbejde med Pronor IndustriTeknik

Varmetransmissionselskabet Tvi sråder over et 83 kilometer langt transmissionsnet, der fordeler sig over 29 vekslerstationer og 5 pumpestationer, som strækker sig fra Bredbakke i nord til Kolding i syd. 

Tvis har netop indgået en serviceaftale om vedligehold og reparation af boosterpumper og returpumperne i transmissionssystemet. 

Aftalen er indgået med Pronor Industriteknik.

- Vi valgte PronorIndustriTeknik, fordi vi søgte en partner med kompetencer indenfor flere områder. Vores nye partner skulle servicere og reparere vores mange AC- og DC-motorer og lave service på styretavler og automationsløsninger. Den partner fandt vi i Pronor, som både har en elektromekanik- og en automationsafdeling, der kan løfte de vedligeholdsopgaver, som Tvis står med, siger TVIS’ vedligeholdschef Tommy Hermann.

Stabil forsyning

Aftalen mellem parterne trådte  i kraft 1. oktober 2016.

- Der er lavet en årligaftale som forlænges løbende.Vi skal skal stå for den løbende vedligehold. Herunder laves der 4-5 årlige eftersyn af alle pumpestationerne, fortæller adm. direktør fra Pronor IndustriTeknik Søren Nedergaard, der er helt med hvilke krav en opgave fra Tvis stiller til hans virksomhed.

- Det er vigtigt for Tvis at have en stabil forsyning, og det kræver kompetent og effektiv vedligehold på hele forsyningssystemet, der ikke har været ude af drift, siden de startede for 30 år siden. Derfor er det et vigtigt og ansvarsfuldt samarbejde for os at indgå i, siger adm. direktør, Søren Nedergaard fra Pronor IndustriTeknik.

Tvis køber overskuds- og affaldsvarme og leder den ud til seks lokale fjernvarmeselskaber, som fordeler varmen til cirka 55.000 virksomheder, institutioner og husstande med et forbrug, der svarer til 183.000 borgere eller 83.000 husstande. Tvis udnytter overskudsvarme fra Shell Raffinaderiets kølevands- og raffineringsprocesser, Dong Energy/Skærbækværket og affaldsforbrændingsanlægget Energnist i Kolding. 

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094