23948sdkhjf

Endnu et el-selskab indtager Danmark

I går kunne Energy Supply berette at selskabet European Energy Group etablerede sig på det danske marked under navnet GNPower Danmark.

Nu slutter endnu et selskab sig til – Denne gang er det Nordic Green Energy, der i forvejen har selskaber i Sverige, Norge og Finland.

-  Vi leverer i forvejen el til kunder i Norge, Sverige og Finland – både spot-produkter og fastprisprodukter. Fælles for dem er, at vi leverer el med oprindelsesgaranti  - på det svenske og finske marked leverer vi også solcelleanlæg til både private og virksomheder, fortæller adm. direktør Jan Inge Johnsen om den organisation, der om kort tid gør sit indtog på det danske marked.

 Nordic Green Energy har 250.000 kunder i Norge, Sverige og Finland. Kunderne, der er ligeligt fordelt på tre hovedsegmenter: private, virksomheder og den offentlige sektor. Det er også nogenlunde her, Nordic Green Energy sætter ind i Danmark.

-  Vi vil være aktive inden for alle tre segmenter i Danmark, men i opstartsfasen kommer vi nok til at fokusere på en enkelt af dem, siger Jan Inge Johnsen.

 Søger medarbejdere

Nordic Green Energy har endnu ikke valgt lokation for sit danske kontor, men der mangler dog ikke ret meget, før man er good-to-go.

- Her i starten af fjerde kvartal er det stadig en ren virtuel organisation. Vi har dog indgået samarbejde med lokale virksomheder, som Kelin. Det sidste vi mangler er godkendelse til el-hub’en. Vi håber at være operative tidligt i november måned, siger Jan Inge Johnsen og tilføjer:

-  Jeg regner med, at vi har de første ansættelser på plads i første halvår af 2017. Vi har endnu ikke fundet den, der skal lede det danske kontor. Vi har dog lige indledt processen, så måske vi kan være heldige at den kommende leder af NGE Danmark læser dette, siger han. 

Jan Inge Johnsen kan endnu ikke sige noget om, hvor mange man kommer til at ansætte.

-  Det er klart at vi med en nordisk struktur ønsker at holde nogle funktioner centraliserede. Men salg, markedsføring og kundeservice skal jo håndteres af danske medarbejdere.

 Største udfordring

Nordic Green Energy forventer hård konkurrence på det danske marked, der er præget af dygtige og professionelle aktører. Men Jan Inge Johnsen har opskriften på, hvordan det skal håndteres.

- En del af vores mantra er, at vi skal være konkurrencedygtige i hele Norden inden for alle segmenter. Dette uden skjulte omkostninger og øgede priser lige så snart kunderne vender ryggen til. Vores største udfordring bliver at få fortalt vores historie på en troværdig og god måde. Lykkes det, bliver vi en positiv indsprøjtning til el-branchen i Danmark, slutter han.

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Envatek køber to Kalundborgvirksomheder
Nu undersøgelse skal slå fast: Er de unge mere vilde med havvind end de ældre?
Tidligere minkavler taber sag om erstatning for vindmøller
Ny varmeplan: Hillerød vil flette fingre med nabokommuner
Andelsselskaber går sammen om VE-produktion
Miljørigtigt batteri skal gøre strømmen billigere i idrætshal
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Transportmagasinet
Licitationen
Søfart

Send til en kollega

0.157