23948sdkhjf

4.500 forbrugere uden varmt vand i Kalundborg

Opdateret: Et brud på en hovedledning fra Asnæsværket betyder at forbrugerne må tage deres brusebad i Kalundborg Hallen.
Opdateret fredag den 19. august 2016, kl. 10:30

Onsdag formiddag registrerede Kalundborg Forsyning et brud i et af de store Ø 450 mm hovedforsyningsrør fra Asnæsværket.

Siden har 4.500 forbrugere været uden varmt vand. I første omgang har Kalundborg Forsyning meldt ud, at skaden vil være udbedret senest ved middagstid fredag den 19. august 2016, men det ser nu ud til at blive før.

- Vi fik det nye varmerør her til morgen, og vi arbejder på højtryk for at få varme på ledningsnettet igen. Hvis alt går efter planen, kan vi muligvis sætte varme på allerede i aften, oplyser kommunikationsmedarbejder hos Kalundborg Forsyning Anne Sødal Aagren.

Årsagen til bruddet er almindelig slidtage. Varmerørene er anlagt i 1980’erne og har altså nogen år på bagen.

Kalundborg Forsyning har i en meddelelse tilbudt forbrugerne at tage brusebad i Kalundborg Hallen, indtil der igen er varmt vand i hanerne.

Energy Supply erfarer her til morgen, fredag den 19. august 2016, at Kalundborg Forsyning allerede torsdag fik udbedret skaden og derfor har udsendt følgende meddelelse:

- Vi har sat vand på fjernvarmenettet. Der går en del timer endnu, før vandet er varmet op, og før varmen kan mærkes i hele byen. Bor du i udkanten af byen, som Nostrup og Kåstrup, skal du ikke forvente varme før til aften. Tak for din tålmodighed og fortsat god torsdag.


Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11