23948sdkhjf

Arcon-Sunmark i nyt solvarmepartnerskab

Et nyt joint venture, der agter at tilbyde de bedste stor-skala solvarmeløsninger til det kinesiske marked, er netop etableret i Beijing.
Den kinesiske virksomhed Sunrain, og danske Arcon-Sunmark står bag det nye selskab.

En underskriftsceremoni på Den Danske Ambassade i Beijing markerede det formelle startskud på det kinesisk-danske joint venture, der skal producere stor-skala solvarmeløsninger.

Aftalen blev skrevet under af topledelserne i Sunrain og Arcon-Sunmark. Det nye selskab får navnet Arcon-Sunmark Large-Scale Solar Systems Integration Co., Ltd. og vil håndtere salg, installation og drift af Arcon-Sunmarks solvarmeløsninger i Kina.

Kinesiske Sunrain, markedsleder inden for mindre løsninger til eksempelvis private husholdninger, har et komplet kendskab til hjemmemarkedet, men mangler ekspertisen inden storskala løsninger. Arcon-Sunmark står bag nogle af verdens største solvarmeløsninger til fjernvarme og varme til industrielle formål.

Ved at gå sammen ønsker de to selskaber at tilbyde det kinesiske marked de bedste løsninger inden for solvarme.

- Vi er glade for at kunne byde Arcon-Sunmark velkommen til Kina og for at blive deres partnere. Sammen kan vi imødekomme den store efterspørgsel, der er i Kina, siger Xu Xinjian, bestyrelsesformand for Jiangsu Sunrain Solar Energy Co., Ltd.

- Vi har analyseret verdensmarkedet meget grundigt i jagten på den rette samarbejdspartner, der deler vores høje krav til dedikation, professionalisme og ambitioner, og Arcon-Sunmars erfaring og historik kan ingen andre matche. Partnerskabet forener to sande specialister, og det vil kommer vores fremtidige kunder til gode, siger Xu Xinjian.

Kun i Kina
Det nye selskab bliver kun aktivt på det kinesiske marked, der er det største i verden og udgør intet mindre end 70% af totalmarkedet globalt set. Det kinesiske marked er på nuværende tidspunkt primært fokuseret på mindre solvarmeløsninger. Men det forventes, at man kommer til at se betydelige vækstrater inden for storskala solvarmeløsninger i de kommende år, idet interessen for solenergi til anvendelse inden for fjernvarme og industrielle formål er stigende.

- Sunrain er det logiske valg for os, når vi skal vælge den bedste partner til det kinesiske marked. Det er en virksomhed med meget talent samt en stærk og visionær ledelse. Vi har været i dialog igennem lang tid, og her har vi gang på gang fået et førstehåndsindtryk af, hvorfor Sunrain er blevet markedsleder i Kina. Vi er stolte over at samarbejde med Sunrain, og vi vil gøre vores yderste for at forsyne det kinesiske samfund og industri med de allerbedste løsninger, siger Torben Sørensen, Group Executive Officer i VKR Holding, og bestyrelsesformand i Arcon-Sunmark.

Sunrain er børsnoteret på Shanghai Stock Exchange og har 6.500 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094