23948sdkhjf

Ny vicedirektør i Aalborg vandkoncern fundet

Det bliver den konstituerede direktør for Aalborg Kloak A/S der pr. 1. maj bliver vicedirektør i Aalborg Vand Holding A/S og direktør i de tre datterselskaber Aalborg Vand A/S, Aalborg Vand Entreprise A/S og Aalborg Kloak A/S.
I forbindelse med dannelsen af Aalborgs nye vandkoncern ansættes Bo Laden som vicedirektør i Aalborg Vand Holding A/S. Samtidig tiltræder han som direktør i de tre datterselskaber Aalborg Vand A/S, Aalborg Vand Entreprise A/S og Aalborg Kloak A/S.

Bo Laden får dermed det daglige ledelsesansvar for samtlige medarbejdere i de tre selskaber.

Bo Laden har siden juli 2015 været konstitueret direktør i Aalborg Kloak A/S.

- Med ansættelsen af Bo Laden har vi ikke blot ansat en fagligt meget kompetent mand til rollen som Vicedirektør i Vandkoncernen – vi har også valgt en kandidat, der allerede har et indgående kendskab til vores organisation på vand- og spildevandsområdet, og jeg mener derfor, han er særdeles godt klædt på til opgaverne der venter i vand-koncernen. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Bo, siger Lasse Frimand Jensen, bestyrelsesformand i den kommunalt ejede vandkoncern.

Bo Laden er oprindeligt uddannet som ingeniør ved Aalborg Universitet. Han glæder sig til at tage fat på udfordringerne i stillingen som vicedirektør.

- For mig er stillingen som vicedirektør i Aalborg Vandkoncern et drømmejob. Det tætte og stærke samarbejde mellem Vand og Kloak, som andre kommuner i årevis er blevet inspireret af, skal fortsætte, og jeg glæder mig til arbejdet med at videreudvikle, hente synergier og effektivisere hele det tekniske vandkredsløb – lige fra indvinding af rent, ubehandlet grundvand fra vandværkerne og til det rensede og behandlede spildevand fra renseanlægget, siger Bo Laden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078