23948sdkhjf

Dansk Fjernvarmes Geotermiselskab lukket i et snuptag

På en ekstraordinær generalforsamling blev det endeligt besluttet at lukke Dansk Fjernvarmes Geotermiselskab. Begrundelsen er blandt andet en usikker politisk opbakning.
15 minutter. Så hurtigt gik det på den ekstraordinære generalforsamling i Dansk Fjernvarmes Geotermiselskab, hvor man skulle beslutte om selskabet skulle lukkes eller ej. Beslutningen blev enstemmigt vedtaget.

Det var bestyrelsen for selskabet, der havde indstillet til, at det blev lukket. Inden afstemningen redegjorde formand Uffe Bro for baggrunden for indstillingen.

- Der er ikke nok opgaver for selskabets medarbejdere. Blandt andet på grund af en usikker politisk opbakning. Det er ærgerligt, fordi geotermi ellers ville kunne hjælpe fjernvarmen med at blive CO2-neutral, lød det blandt andet fra Uffe Bro.

Politisk har det da også været frem og tilbage. Først blev garanti-ordningen til geotermi-projekter sparet væk med finansloven for 2016. Kort inden jul blev ordningen så genoplivet, da energireserven på 200 millioner blev fordelt. Dog i en beskåret udgave.

Det er ”too little too late,” som direktør i Dansk Fjernvarmes Geotermiselskab Søren Berg Lorenzen siger.

Alle medarbejdere i selskabet er sagt op eller har selv sagt op.

Kilde: Dansk Fjernvarme

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094