23948sdkhjf

SMV'ere vil med i million-kapløb

I kapløbet om millionerne i Danmarks Grønne Investeringsfond er de små og mellemstore virksomheder bange for at blive glemt.
Siden juni 2015 er det væltet ind med ansøgning til Danmarks Grønne Investeringsfond, der har en investeringsramme på 5 mia. kr. Men det er overvejende store virksomheder, der har søgt og de små og mellemstore virksomheder frygter nu helt at blive glemt, skriver Berlingske Business.

Erhvervskundedirektør i fonden Michael Zöllner fortæller til avisen at der er indløbet ansøgninger med et samlet finansieringsbehov på op til 500 mio. kr., der udelukkende kommer fra et antal større kunder i niveauet 25-30 koncerner. Og netop det vækker bekymring hos Håndværksrådet der repræsenterer de små og mellemstore virksomheder I Danmark.

- Det går igen overalt, når der skal uddeles midler. Pengene går fortrinsvist til store virksomheder, fordi det er nemmere. Som embedsmand har man sin ryg dækket, når man giver midler til store virksomheder, fordi man tænker, at der ikke kan gå noget galt, siger chefen for Håndværksrådets internationale afdeling, Jens Kvorning.

Danmarks Grønne Investeringsfond har endnu til gode at uddele de første tilskud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113