23948sdkhjf

Solcellepark skaber masser af arbejdspladser i Vinderup

Stor millionordre giver travlhed hos producenten af belysningsmaster. Snart er der hyret 50 nye medarbejdere.
Kombinationen af nogle store projekter og at det går godt i basisforretningen skaber på ny fremgang for Alfred Priess i Vinderup. Det skriver Folkebladet Lemvig.

Virksomheden, der bl.a. fremstiller belysningsmaster, transformatorhuse og gitterkonstruktioner, kan snart have små 40 medarbejdere mere end for få måneder siden.

- Vi har ansat 24 nye medarbejdere siden juni. Det er rigtig dejligt, siger administrerende direktør Ole Bjerre Christiansen til Folkebladet Lemvig og tilføjer, at han forventer at ansætte yderligere 15 medarbejder i september.

Stor opgave med transformerstationer
Særligt leverancer til en stor jysk solcellepark, der får en effekt på hele 50 MW, kræver flere hænder.

Ordren har en værdi på et tocifret millionbeløb, og Alfred Priess skal levere 126 transformerstationer til projektet. Normalt fremstiller firmaet 600 styk om året. Da alt skal være klar til levering den 1. december, skal der både flere medarbejdere og natholdsarbejde til for at nå det.

Fremgangen kommer efter flere dårlige år. Alfred Priess A/S havde i 2014 et overskud efter skat på 2,8 mio. kr. De foregående fire år var det ganske anderledes; Det samlede resultat var her et minus på 16,8 mio. kr.
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086