23948sdkhjf

Ny direktør overtager veludbygget forsyningsvirksomhed

Langeland Forsyning skal have ny direktør, når den nuværende direktør fratræder ved årsskiftet.
Peter Bøgebjerg Andreasen sidder lige nu i direktørstolen for Langeland Forsyning og det har han gjort siden 2009. Men ved årsskiftet går han på pension, og så skal direktørstolen fyldes ud af en anden, der skal holde tungen lige i munden.

- Det er jo en multiforsyningsvirksomhed med 55 ansatte. Og multiforsyning betyder jo, at der er tre forskellige regelsæt at skulle forholde sig til, fortæller afgående direktør Peter Bøgebjerg Andreasen, der, efter tiltrædelsen af den nye direktør, vil være tilknyttet Langeland Forsyning som konsulent - og muligvis som back-up for den nye direktør - i et par måneder.

- Det er en mulighed han får. Så kan han gøre brug af det eller ej, hvis ikke så er jeg bare tilknyttet som konsulent, understreger Peter Bøgebjerg.

Udover at manøvre mellem de forskellige regelsæt får den nye direktør en anden opgave.

- Bestyrelsen vil gerne fastholde arbejdspladser på Langeland, så det skal der fortsat arbejdes med. Og så skal den gode udvikling vi er inde i lige nu fortsættes, lyder det fra Peter Bøgebjerg Andreasen, der ellers efterlader sig en veludbyggget forsyning.

- Der ligger en spildevandsplan, der forudsætter rimeligt store investeringer over de kommende fem år. Men ellers er vandforsyningen rimeligt udbygget. På affaldsområdet er genbrugs-delen også godt velfunderet, mens der på dagsrenovation nok kommer nogle ændringer som følge af regeringens ressourcestrategi, slutter han.

Langeland Forsyning A/S omfatter følgende datterselskaber - Langeland Vand ApS, Langeland Spildevand ApS og Langeland Affald ApS.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093