23948sdkhjf

Pipeteq Systems får ny ejer

VKR Holding har via Arcon-Sunmark købt Pipeteq Systems i Rudkøbing. Medstifter Lars Bech fortsætter som direktør for selskabet.
Ejerkredsen bag Pipeteq Systems har solgt virksomheden til VKR Holding via Arcon-Sunmark. Pipeteq Systems blev stiftet i 2012.

- At komme under Arcon-Sunmark og VKR Holdings vinger er en stor gevinst for en relativt nystartet virksomhed som Pipeteq Systems, der har mange kompetente fagfolk ansat. Jeg ser frem til at intensivere udviklingen af Pipeteq Systems i samarbejde med en stor dansk koncern, siger Lars Bech, adm. direktør i Pipeteq Systems.

Læs også: Sunmark Solutions og Arcon Solar fusionerer

Den nye ejer af Pipeteq Systems ser virksomheden som en vigtig leverandør til fjernvarmesektoren og storskala solvarmeanlæg og en virksomhed med et stort potentiale på grund af de unikke spidskompetencer, og når den får den rette kommercielle opbakning.

- Vi ser Pipeteq Systems som en spændende virksomhed, der på få år er gået ind og nytænkt løsninger og arbejdsprocesser inden for både solvarme og fjernvarme. Sammen med den daglige ledelse vil vi i den kommende tid konkretisere en diskuteret ambitiøs plan for, hvordan vi indfrier det forretningspotentiale, som virksomheden indeholder, siger Torben Sørensen, koncerndirektør i VKR Holding med ansvar for termisk sol, bestyrelsesformand i Pipeteq Systems og Arcon-Sunmark.

Pipeteq Systems har specialiseret sig inden for præfabrikerede rørløsninger til fjernvarmesektoren, storskala solvarmeanlæg og industrien samt udviklingen af booster-stationer, som optimerer varmedistributionen i store fjernvarmenet.

- Allerede på nuværende tidspunkt samarbejder Pipeteq Systems med nogle af de største aktører i fjernvarmesektoren – heriblandt på Fyn, i Midtjylland og i Hovedstadsområdet – om at levere kvalitetsløsninger, der samtidig gavner økonomien hos værkerne. Det er et solidt udgangspunkt for yderligere udvikling også internationalt, siger Søren Elisiussen, adm. direktør i Arcon-Sunmark og bestyrelsesmedlem i Pipeteq Systems.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094