23948sdkhjf

Solcelleforening gør klar til stiftende generalforsamling

Foreningen Danske Solcelleejere blev etableret i 2012, men er altså først nu klar til at afholde stiftende generalforsamling.
Foreningen Danske Solcelleejere vil give de danske solcelleejere mulighed for at påvirke beslutninger inden for energipolitikken. Sådan skriver foreningen i en pressemeddelelse forud for den stiftende generalforsamling ultimo januar 2015.

Danske Solcelleejere blev egentligt etableret af John Rasmussen i 2012, men det er først i 2014, foreningen for alvor har taget form, blandt andet via Michael Hvitfeldts engagement. Danske Solcelleejere fik i oktober både deres egen hjemmeside og Facebook-side, og siden er det gået rygende stærkt. Nu gør man klar til at afholde stiftende generalforsamling den 25. januar 2015.

Formand for Danske Solcelleejere Michael Hvitfeldt siger, at formålet med Danske Solcelleejere blandt andet er, at varetage solcelleejerens interesse over for myndigheder, elselskaber, leverandører mv. og at deltage aktivt i debatter vedrørende solceller m.m.

Danske Solcelleejere har for nylig sendt et brev til Klima-, Energi- og Bygningsminister Rasmus Helveg Petersen vedrørende de mange ændringer på solcelleområdet, som har været foretaget i det forgangne år.

Foreningen håber på at få et møde med ministeren i foråret 2015.

Den stiftende generalforsamling afholdes som nævnt 25. januar 2015 på Lille Restrup Hovedgård i Aalestrup i Nordjylland, hvor både forstander og informationsansvarlig for Nordisk Folkecenter Thy Jane Kruse og forretningschef hos Energi Midt og formand for Dansk Solcelleforening Flemming Vejby Kristensen vil levere en gæstetale.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078