23948sdkhjf

Landis+Gyr skal levere målerdatastyring til Dong Energy

Dong Energy har valgt Landis+Gyr til at levere et målerdatastyringssystem, der kan understøtte intelligent måling hos selskabets boligkunder.
Landis+Gyr og Dong Energy underskrev i dag en aftale om et målerdatastyringssystem, der skal integreres i selskabets eksisterende it-arkitektur.

Over de næste fire år vil Landis+Gyr levere sit styresystem kaldet Gridstream™ MDMS (meter data management system) til Dong Energy. I perioden fra 2017 til 2020 udskifter Dong Energy målere i en million private hjem med en ny, intelligent og fjernaflæselig måler. Landis+Gyrs løsning vil sætte selskabet i stand til at behandle og validere energidata, der hver time indsamles fra de intelligente målere.

Michael Sørensen, Country Manager for Landis+Gyr i Danmark, siger at aftalen er en milepæl:

- Vi er stolte af at levere centrale elementer til Dong Energy’s intelligente målerpark.

Anders Vikkelsø, Vice President i Dong Energy, siger om valget af leverandør:

- Landis+Gyrs løsning er valgt ud fra de præcise behov og forventninger, vi har til markedet. Vi har nu taget et vigtigt skridt i vores forberedelser, så vi inden udgangen af 2020 er lykkedes med at skifte målere hos cirka en million forbrugere i vores netområde.

Målerdatastyringssystemer behandler enorme mængder data, som indsamles centralt fra de enkelte målere. Et målerdatastyringssystem vil typisk importere, validere og behandle data, før de frigives til fakturering og analyse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141