23948sdkhjf

Millionoverskuddet skrumpede i Vestforsyning i 2013

Selvom overskuddet på 34 mio. kr. i 2013 kun udgør en tredjedel af overskuddet fra året inden, er bestyrelsen i det vestjyske energiselskab godt tilfreds med årets resultat.
I 2012 gav salg af aktier nemlig et usædvanligt stort overskud på lidt over 100 millioner kroner.

- I en stor koncern kan renteudgifter og investeringer påvirke bundlinjen, men jeg hæfter mig især ved, at Vestforsyning ligger ganske pænt på resultatet af den primære drift – også sammenlignet med tidligere år. Det er en veldrevet virksomhed med styr på indtægter og udgifter i kerneforretningen, konkluderer bestyrelsesformand Nils Ulrik Nielsen.

Han beretter om et meget travlt år, hvor ledelse og medarbejdere igen har vist deres værd, blandt andet i forbindelse med justering af strategien for biogasanlægget Maabjerg BioEnergy, som Vestforsyning ejer 68,9 procent af.

- Det har været en udfordrende og samtidig meget spændende proces, hvor mange forskellige faggrupper i Vestforsyning har arbejdet konstruktivt og med stor kreativitet for at vende udviklingen i positiv retning. Men dygtige medarbejdere skal ikke kun måles på økonomien. Vestforsyning er en rigtig god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, stor arbejdsglæde og lavt sygefravær. Så selv om vi har haft travlt, er der stadig overskud til at være glad både på vej til og fra arbejde, siger Nils Ulrik Nielsen.

2014 ser ud til at blive endnu et spændende år for Vestforsyning. Maabjerg BioEnergy forventer sit første positive resultat, og samtidig nærmer udrulningen af flere end 40.000 fjernaflæste forbrugsmålere sig sin afslutning. Og ikke mindst håber man senere i år at kunne få svar på, om Vestforsyning sammen med resten af konsortiet bag Maabjerg Energy Concept endelig kan tage hul på anlægget til produktion af 2G bioethanol.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141