23948sdkhjf

Undersøisk projekt nærmer sig afslutningen

Vestkystens VVS har vinteren over arbejdet på at etablere en ny fjernvarmeledning under Limfjorden.
Sidst i november kunne Vestkystens VVS oplyse, at firmaet havde fået tildelt opgaven om at etablere en DN 100 mm fjernvarmeledning fra isoleringsproducenten Skamols fabrik i Branden i Salling til øen Fur. VVS-firmaets opgaver omfatter foruden rørleverancen også svejse- og muffearbejdet på projektet.

Den nye ledning skal sende overskudsvarme fra Skamols fabrik til Fur kraftvarmeværk og dermed forsyne Limfjordsøen med billigere varme.

Læs mere: Overskudsvarme giver billigere fjernvarme til Fur

Først i januar kunne VVS-firmaet melde, at ledningsarbejdet var kommet i gang til Fur. I starten af denne måned blev arbejdet på landsiden så afsluttet, og der har været opstart med ledningsarbejdet på Fur og forventningen er, at gravearbejdet er afslutte i løbet af de næste par uger.

Herefter skal borearbejdet under fjorden gerne starte op.

- Arbejdet er blevet lidt forsinket på grund af nogle forundersøgelser i forbindelse med underboringsarbejde under jorden, forklarer indehaver Vestkystens VVS, Torben Flye Jensen, til Energy Supply.

Han afslutter, at Skamol forventer at leverer varme under fjorden til Fur sidst i april måned, og det er den plan, man nu arbejder efter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078