23948sdkhjf

Vestkystens VVS skruer op for biomasse-satsningen

Selskabet henter erfaren projektleder hos kedelleverandør.

Vestkystens VVS med base i Bedsted i Thy har i flere år haft fokus på biomasseløsninger til små og mellemstore kraftvarmeværker.

Seneste har man leveret biomasseanlæg til kraftvarmeværkerne i Vorupør og Ramsing-Lem-Lihme.

Øge omsætning & beskæftigelse
Indtil videre har virksomheden hente en trediedel af omsætningen i biomassen og rent mandsskabsmæssigt fylder det også godt.

- Biomasseløsninger fylder mandskabsmæssig omkring 10 procent af vores forretning i øjeblikket, fortæller direktør Torben Flye Jensen og tilføjer:

- Vores målsætning i forhold til beskæftigelse er 15-20 procent af virksomheden i løbet af de næste 3 år.

Derfor har Torben Flye Jensen også været ude og hente forstærkning.

Erfaren mand
Vestkystens VVS kan nemlig byde velkommen til projektleder og servicetekniker Henrik Nielsen. Han kommer fra en stilling hos Passat Energy og har i den forbindelse været projektleder på flere entrepriser ledet af Vestkystens VVS, hvorfor bekendtskabet langt fra er nyt.

Indehaver Torben Flye Jensen forklarer, at det har været naturligt at ansætte Henrik Nielsen - Ansættelsen styrker den know-how omkring små kraftvarmeværker, der allerede er i virksomheden, siger han.

- Henriks arbejdsområde bliver at servicere og vejlede vores nuværende og kommende fjernvarmeværker såvel i forbindelse med nybyg, vedligehold og renovering – samt projektledelse på eventuelle nye anlægsentrepriser og større ombygninger, fortæller Torben Flye Jensen.

Stort potentiale
Torben Flye Jensen anslår, at der et stort potentiale i de små naturgasfyrede kraftvarmeværker. Værkerne har fået lov til at supplere naturgassen med biomasse, og det er her Vestkystens VVS kommer ind i billedet.

-  Vores mål er 1-2 entrepriser på årsbasis udover almindelig service og vedligehold på eksisterende varmeværker, fortæller Torben Flye Pedersen.

De fjernvarmeanlæg Vestkystens VVS har installeret indtil nu er fuldautomatiserede og kan køre med minimal bemanding på anlæggene.

Både i Vorupør og Ramsing-Lem-Lihme har Passat Energy været maskinleverandør, men på sigt vil Vestkystens VVS være lidt mere selvkørende.

- Fremadrettet er vores mål at sammensætte vores egen koncept ud fra vores erfaringer og kundernes ønsker, slutter Torben Flye Jensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078